Kundesjef

Som TV 2s kundesjef er du med på å styrke TV 2s posisjon i markedet

TV 2 er en allmennkringkaster og et mediehus som jobber på tvers av de fleste mediekanaler. Nå søker vi en kundesjef til vårt salgsteam i TV 2 Marked.


Her vil kundesjefen bidra til å styrke vår posisjon i markedet. Det betyr at du vil jobbe med våre største kunder og produkter, både på TV og digitalt – ja, på alle våre flater. Vi er et av landets største kommersielle mediehus, og det betyr at du vil få muligheten til å jobbe tett med flere av landets største annonsører.


Det følger flere forpliktelser ved å være en allmennkringkaster. Vårt samfunnsoppdrag innebærer å være en tydelig nyhetsformidler og forene det norske folk gjennom ulike typer innhold.

Skal vi lykkes med det må vi ha en solid kommersiell avdeling som sikrer at vi kan fortsette å skape kvalitetsinnhold og -journalistikk. Denne rollen er i dag viktigere enn noen gang.


For å være kundesjef har vi noen krav til kvalifikasjoner og egenskaper, samt relevant utdannelse på minimum bachelornivå. Dine viktigste arbeidsområder vil være samarbeid med våre annonsører og mediebyråer. Du må være god på salg, trives med budsjettering og rapportering og bør ha god innsikt i, og erfaring fra, mediemarkedet. Et stort kontaktnett hos reklamebyråer, mediebyråer og annonsører vil være en fordel.


Din viktigste drivkraft må være at du ønsker å lykkes i jobben. For å gjøre nettopp det kreves selvstendighet, gjennomføringsevne, nettverk, gode samarbeidsevner og glimt i øyet.


I dag har vi en av media-Norges største kommersielle avdelinger, med over 70 dyktige ansatte. I TV 2 Marked vil kundesjefen også være en viktig bidragsyter både faglig og sosialt internt i salgsteamet, noe vi er sikre på at du vil lykkes med.

TV 2 er en inkluderende arbeidsplass og ønsker medarbeidere med ulik bakgrunn. Din arbeidsplass vil være i vår avdeling i Oslo, der vi holder til i nye og moderne lokaler i Bjørvika. Kontorplassen din vil være i Diagonale-bygget, mellom Deichmanske bibliotek og Operaen.


Om det er noe du lurer på, ikke nøl med å kontakte Ass. salgsdirektør Marius Høgebøl på 41506255 eller marius.hogebol@tv2.no