Salgsansvarlig konsept

Salgsansvarlig konsept får jobbe med hele porteføljen av TV 2s nøkkelkunder

Nå søker vi en salgsansvarlig konsept til TV 2 Marked. I markedsavdelingen til TV 2 strekker arbeidsoppgavene for en salgsansvarlig konsept seg fra innholdsmarkedsføring og annonsørinnhold til kommersiell utnyttelse av programkonsepter og rettigheter.


Siden stillingen favner så bredt søker vi deg med god forretningsforståelse, innsikt i mediemarkedet og gjennomføringsevne. Du må også ha relevant utdannelse på minimum bachelornivå. Vi er et av landets største kommersielle mediehus med flere flater, både TV og digitalt, som betyr at vi kan skape utrolig mye spennende for flere av landets største annonsører og byråer. Din kløkt innen salg, forhandling og rådgivning vil være essensiell. Et stort kontaktnett hos reklamebyråer, mediebyråer og annonsører vil være en fordel.


Vårt mål er omsetningsvekst innenfor disse produktområdene, og det er kun mulig om vi bygger solide team. Derfor vil dine arbeidsområder rettes ut mot kunder, men også som en faglig og sosial ressurs internt. I dag har vi en av media-Norges største kommersielle avdelinger, med over 70 dyktige ansatte, og du vil jobbe i team med kundesjefer, kundeansvarlige, innholdsprodusenter, konseptrådgivere og prosjektledere.


TV 2 er en allmennkringkaster og et mediehus som jobber på tvers av de fleste mediekanaler. Vårt samfunnsoppdrag er å være en tydelig nyhetsformidler og forene det norske folk gjennom ulike typer innhold – en rolle som i dag er viktigere enn noen gang. Skal vi lykkes med det må vi ha en solid kommersiell avdeling som sikrer at vi kan fortsette å skape kvalitetsinnhold og -journalistikk.

TV 2 er en inkluderende arbeidsplass og ønsker medarbeidere med ulik bakgrunn. Din arbeidsplass vil være i vår avdeling i Oslo, der vi holder til i nye og moderne lokaler i Bjørvika. Kontorplassen din vil være i Diagonale-bygget, mellom Deichmanske bibliotek og Operaen.


Er det noe du lurer på, ikke nøl med å kontakte Ass. salgsdirektør Marius Høgebøl på tlf 415 06 255 eller marius.hogebol@tv2.no