Produktsjef i konseptavdelingen

Vi søker en produktsjef som skal videreutvikle produktene i TV 2 Konsept

TV 2 er en allmennkringkaster og et mediehus som jobber på tvers av de fleste mediekanaler. For å kunne levere på samfunnsoppdraget må vi ha en solid kommersiell avdeling, som finansierer den viktige journalistikken våre redaksjonelle avdelinger produserer.


TV 2 Konsept er en kommersiell avdeling hvor vi forteller kunders historier og knytter det opp til vårt programinnhold, og nå søker vi en produktsjef konsept som skal være med å bygge kjennskap til avdelingen og våre produkter.


For å skape verdi for våre kunder skreddersyr vi løsninger og knytter det opp mot TV 2s unike innholdsunivers. Vi har et vidt spenn av muligheter, enten det gjelder produktplassering, sponset innhold eller innholdsmarkedsføring. Som allmennkringkaster har vi forpliktet oss til å forene det norske folk gjennom ulike typer innhold, noe som åpner for flere spennende samarbeid med våre kunder.


Vår nye produktsjef konsept skal drive forretningsutvikling, samle innsikt og dokumentasjon, legge planer og drive prosjekter på tvers av mediehusets kanaler: TV 2, TV 2 Sumo og tv2.no. Det overordnede målet for stillingen er å bidra til omsetningsvekst gjennom å styrke produktene våre og vår posisjon i markedet.


Vår nye produktsjef bør ha relevant utdannelse på masternivå, og erfaring fra liknende arbeid innen medie- eller konsulentbransjen. To nøkkelegenskaper er samarbeids- og gjennomføringsevne, for du vil jobbe tett med salgsledelsen i markedsavdelingen og du vil ha ansvar for prosjekter som involverer flere av de andre avdelingene i TV 2.


TV 2 er en inkluderende arbeidsplass og ønsker medarbeidere med ulik bakgrunn. Arbeidsplass vil være i Oslo, der vi nylig har flyttet inn i topp moderne lokaler i Bjørvika. Du vil bli en sentral del av en dyktig kommersiell avdeling, med over 70 ansatte – en av de største i medie-Norge.


Om det er noe du lurer på, ikke nøl med å ta kontakt med Leder for konseptavdelingen Kristin Langangen på tlf 916 88 591 eller kristin.langangen@tv2.no