no
no
en

Fullstack-utvikler

Vi søker en utvikler som kan utnytte potensialet i plattformene våre!
FRONT.POSITION.ONGOING

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal og en av landets sterkeste merkevarer. Vårt mandat er å være samlende for det norske folk med både seriøs nyhetsformidling og inspirerende underholdning!


Med betydelig brukervekst på TV2.no er vi i en unik posisjon til å utvikle nye og effektive reklameprodukter. Å lykkes med videoreklame på TV2.no, er en av våre hovedsatsinger fremover. Derfor ser TV 2 Markedsavdelingen nå etter en fullstack-utvikler innenfor adtech, som kan bidra til å utvikle nye digitale videoreklame-produkter og utnytte potensialet som ligger i plattformene våre. I dag er det over 1,4 millioner nordmenn som bruker våre digitale flater. Vi leverer nyheter og underholdning i plattformer som Nyhetsapp, Sportsapp, Apple TV og TV 2 Play for iOS og Android. Sistnevnte har over 500 000 betalende abonnenter. Vi har ikke legacy når det kommer til infrastruktur, og det er nettopp derfor vi trenger deg som har evnen til å finne nye og bedre løsninger. Som fullstack-utvikler i Markedsavdelingen blir du en del av en sammenknyttet, engasjert gjeng det er gøy å være en del av, både faglig og sosialt. 


Viktigste arbeidsområder:

 • Utvikle nye reklameprodukter for video
 • Teste nye reklameløsninger
 • Delta i ulike tekniske utviklingsprosjekter.


Erfaring og kvalifikasjoner: 

 • Kommersielt orientert og god teknisk forståelse
 • Selvgående, initiativrik og med god gjennomføringsevne
 • God evne til å samarbeide, bygge team og motivere de rundt deg
 • Positivt med erfaring fra mikrotjenester, distribuerte systemer eller meldingsbusser for store trafikkvolumer, samt det å bygge testmiljøer.
 • Sans for Kotlin, Java, DevOps og moderne byggeoppsett (selv bruker vi Kybernetes og Jenkins) er også en fordel
 • Interesse for mediemarkedet og reklameteknologi
 • Relevant utdannelse på bachelor- eller masternivå


Vi tilbyr: 

 • Et kreativt og dynamisk arbeidsmiljø
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Arbeidsplass i moderne lokaler på Bjørvika i Oslo


TV 2 og markedsavdelingen mener inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker å være et team bestående av medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. 


Er det noe du lurer på, ikke nøl med å kontakte Leder Kommersiell produktutvikling Jonathan Brænde på tlf 993 08 827 eller jonathan.braende@tv2.no

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.