Utvikler

Vi søker en utvikler innenfor adtech som kan utnytte potensialet i plattformene våre

Kommersiell produktutvikling i TV 2 Marked søker nå en utvikler innenfor adtech. Du vil bidra til å utvikle nye digitale videoreklame-produkter og utnytte potensialet som ligger i plattformene våre.


Dine viktigste arbeidsområder vil være å utvikle nye reklameprodukter for video, teste nye reklameløsninger og delta i ulike tekniske utviklingsprosjekter. I dag er det over 1,4 millioner nordmenn som bruker våre digitale flater. Vi leverer nyheter og underholdning i plattformer som Nyhetsapp, Sportsapp, Apple TV og TV 2 Sumo for iOS og Android. Sistnevnte har over 500.000 betalende abonnenter.


Vi har også noe legacy når det kommer til infrastruktur, og det er nettopp derfor vi trenger deg som har evnen til å finne nye og bedre løsninger. Du må gjerne ha erfaring fra mikrotjenester, distribuerte systemer eller meldingsbusser for store trafikkvolumer, samt det å bygge testmiljøer.


En sans for Kotlin, Java, DevOps og moderne byggeoppsett (selv bruker vi Kybernetes og Jenkins) er også en fordel.


TV 2 er en allmennkringkaster og er forpliktet til å være en tydelig nyhetsformidler og forene det norske folk gjennom ulike typer innhold. For at vi skal fortsette å produsere kvalitetsjournalistikk og -innhold er vi også avhengige av en solid kommersiell avdeling. TV 2 opplever solid digital vekst, og derfor er våre digital video-reklameprodukter et viktig satsningsområde.


Vi er en inkluderende arbeidsplass og ønsker medarbeidere med ulik bakgrunn. Arbeidsplassen din vil være i Oslo, i våre nye lokaler i Bjørvika. Her vil du bli en del av en sammenknyttet avdeling på over 70 ansatte.


Er det noe du lurer på, ikke nøl med å kontakte Leder Adops Jonathan Brænde på tlf 993 08 827 eller jonathan.braende@tv2.no