Business analyst

TV 2 søker business analyst

Vil du være med å forme den digitale fremtiden til et av Norges største mediehus? 


Vi søker nå en Business analyst til TV 2s markedsavdeling. Du vil ha det operative ansvaret for avvikling av reklame i våre digitale flater. TV- og mediekonsumet er i endring og derfor trenger vi deg som kan hjelpe oss å lykkes. 

 

Vi ser etter deg som har jobbet med annonseteknologi og/eller tekniske arbeidsoppgaver knyttet til digital markedsføring. Du må trives med å jobbe i bindeleddet mellom produkteiere, utviklere og våre eksterne leverandører. Du vil også være den tekniske støtten for våre annonsører og mediebyråer.  

Vi oppfordrer unge talenter med teknologi/ digital markedsførings utdannelse å søke. 

 

Du vil bli en del av et produktutviklingsteam hvor vi jobber med å skreddersy reklameproduktene våre i digitale flater. Har du et engasjement for å få reklame i digitale kanaler til å fungere, så er dette rette stillingen for deg!  


TV 2 er et av de største mediehusene i landet og har bred digital dekning. Vi er en allmennkringkaster som skal formidle tydelig nyhetsjournalistikk og forene det norske folk gjennom ulike typer innhold. Dette ansvaret er viktigere enn noen gang! 


TV 2 er en inkluderende arbeidsplass og ønsker medarbeidere med ulik bakgrunn. 


Om du lurer på noe, ikke nøl med å kontakte Jonathan Brænde - Leder for kommersiell produktutvikling på jonathan.braende@tv2.no eller 993 08 827.