AD / Kreatør

Er du en konseptuelt sterk AD som vil jobbe i en utfordrende bransje i sterk vekst?

TV 2 har i flere tiår vært en viktig del av det norske folks hverdag. I et marked i kontinuerlig endring har TV 2 Sumo blitt stadig viktigere i dette arbeidet, og vi har store ambisjoner i årene som kommer. Vårt mål er å være førstevalget når nordmenn skal se underholdning, nyheter og sport.

Derfor søker vi nå etter en kreatør/AD som skal være ansvarlig for både Art Direction og den grafisk utforming av kommersielle uttak, primært i digitale kanaler. Du vil både jobbe på innkjøpt innhold og egenproduksjoner, og du blir en viktig bidragsyter i utviklingen av den visuelle profilen for flere av TV 2s egne programsatsinger. Du vil også få hovedansvar for å ta frem moodboards til kampanjer/fotoopptak til et utvalg egenproduksjoner og ha Art Direction på fotoopptak for utvalgte prosjekter. Vi har derfor et behov for en driftig, produksjonsffektiv og kreativ AD som liker å jobbe operativt, samtidig som du ønsker å ta et mer strategisk ansvar og påvirke hvordan TV 2 Sumo skal utvikle seg fremover. Det er viktig at du evner å delegere videre til innleide ressurser og liker å samarbeide med eksterne samarbeidspartnere. Videre er det en fordel at du er sterk konseptuelt, liker å komme med nye ideer og kan presentere og selge inn disse videre i organisasjonen.

Vi tror du har:

  • Inngående kjennskap til bilde- og videoredigeringsverktøy som Photoshop, Adobe Premier og gjerne Adobe After Effects
  • Erfaring med produksjon av markedsmateriell til digitale flater ved bruk av både statiske og levende bilder
  • Erfaring fra digitalbyrå, designbyrå, redaksjonelle miljøer eller in-house byrå i et B2C-selskap er en fordel
  • Høyere utdannelse innenfor grafisk design, videoredigering og visuelle konsepter


Som person er du:

  • Kreativ og skapende, og samtidig resultatorientert med fokus på hva som gir effekt
  • Nøyaktig, kan jobbe i høyt tempo, har høy gjennomføringsevne og kommersiell teft
  • Motivert av å skape god historiefortelling gjennom grafisk design, og liker å bruke markeds- og kundeinnsikt som utgangspunkt for kreativt arbeid
  • Omgjengelig, liker å jobbe i team, men er selvgående når det trengs


Vi kan tilby deg en jobb i et ledende selskap, i en bransje som er i stor utvikling. Du får både jobbe med velkjente produksjoner fra utlandet og våre populære, norske konsepter, så her er muligheten for faglig og personlig utvikling stor. Vi har et godt arbeidsmiljø, hvor det alltid er mye som skjer og vi er opptatt av å ha det gøy på jobb. Når vi ikke sitter på hjemmekontor holder vi til i svært fine og nye lokaler sentralt i Oslo.


Om du har spørsmål om stillingen, kontakt gjerne rekrutteringsrådgiver Vibeke Moen (vibeke@teft.no, 976 25 431) eller Jannicke Østlie (jannicke@teft.no).