no
no
en
Bergen

Nettverkskonsulent

Vil du jobbe med drift, design og utvikling av nettverksløsninger for TV 2?
FRONT.POSITION.ONGOING

TV 2 er i endring. Både organisasjonen, måten vi samarbeider på og hvordan vi deler data. Vi jobber sammen for et betydelig sterkere Sumo, en moderne tv-stasjon med færre ressurser og vi skal være kjent for nyskaping. Vi jobber for å nå målene våre, utnytte nye teknologiske muligheter og løsninger og løpende være blant de aller beste innen medieutvikling. Derfor er vi på jakt etter de beste talentene. Vi ønsker nå å styrke vår kapasitet og kompetanse innen nettverk. Nettverkskonsulenten vil ha hovedfokus på utvikling og drift av nettverksløsninger i hele virksomheten.

Vi søker kandidater som er klare for å utvikle løsninger som sikrer både leveranse og kvalitet for driftsmiljøene i TV 2. Kandidaten vil ha fokus på drift, design og utvikling av nettverksløsninger i hele virksomheten, både lokalt og i sky. Du vil delta aktivt i utvikling av fremtidens digitale løsninger med hovedfokus på å levere stabile og sikre nettverksløsninger for TV 2 og TV 2 Sumo.


Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være:

 • Videreutvikling av teknisk infrastruktur med fokus på sikkerhet, ytelse og stabilitet
 • Planlegging og gjennomføring av endringer på tekniske plattformer, i samarbeid med kunder og leverandører
 • Håndtering av hendelser relatert til teknisk infrastruktur, identifisering av feil og problemer og oppfølging av disse

 

Vi ser etter deg som har :

 • Høyere utdannelse innen data/informatikk. Relevant erfaring kan kompensere for manglende høyere utdanning.
 • Sterk nettverkskompetanse med fokus på løsninger fra Cisco og Check Point.
 • Erfaring med drift og utvikling av nettverksinfrastruktur i større organisasjoner
 • Sertifiseringer er en fordel
 • Gode kunnskaper innen følgende områder:
 •   Sikkerhet
 •   Overvåkning
 •   Automatisering
 •   Dokumentasjon

 

Vi ser for oss at du er:

 • Proaktiv og tar initiativ til endring
 • Er en god kommunikator og samarbeider godt med andre
 • Trives med høyt arbeidstempo og beholder gjennomføringsevnen i perioder med korte tidsfrister
 • Ryddig, selvstendig og strukturert

 

Vi tilbyr:

 • Faglig sterkt miljø og samarbeid med andre spennende faggrupper i TV 2.
 • Sosialt godt, inspirerende og kreativt miljø.
 • Tett samarbeid med våre ambisiøse oppdragsgivere fra tv2.no, Sumo, Nyheter, Sport og Underholdning
 • Lokalisert i Media City Bergen er du i nær kontakt med mange andre fagmiljøer og bedrifter innen mediebransjen som gir store muligheter.
 • Konkurransedyktige betingelser.

 

Kvinner oppfordres til å søke. Stillingen rapporterer til leder for nettverk og distribusjon.

Søknader behandles løpende. 

 

Har du spørsmål til stillingen? Ta kontakt med: Roy Kenneth Venjum, Leder Nettverk og Distribusjon,  roykenneth.venjum@tv2.no

TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi skal være tett på og engasjere gjennom å fortelle historier fra en hverdag du kjenner deg igjen i. Vår lidenskap er å sette spor, gjennom å formidle, skape og fortelle historier. Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, slik at nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for deg, uansett når, hvor og hvordan du måtte ønske.  

Du finner oss på en rekke ulike TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester med fortellinger som spenner fra tung journalistikk til lett underholdning. Våre flaggskip er allmennkringkasterkanalen TV 2, strømmetjenesten TV 2 Play og tv2.no. Her finner du nyheter, aktualiteter, sport, filmer og serier gjennom hele døgnet. Vi har også utviklet egne apper for nyheter og sport, som gjør det enkelt for deg å følge med når du er på farten. 

Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk sammen med deg. Våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, prosjektledere, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. TV 2 har også kontor i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og på Hamar. 

Vi er en del av Egmont, et nordiske mediekonsern dedikert til å fortelle storslåtte historier og journalistikk. Egmont er organisert som en stiftelse, og er til for å utvikle moderne medier og gi sårbare barn og unge en bedre fremtid. Årlig deler Egmont stiftelsen ut over 100 millioner kroner til veldedige formål for barn og unge. 

Vi går på jobb for å fortelle og dele historier som uten oss ikke hadde blitt fortalt. Det betyr at vi også skal være der du er, uansett om du ønsker å scrolle nyheter på mobilen, se serier på TV eller sjekke de siste sportsresultatene på nettbrettet. Derfor er vi også et digitalt teknologiselskap som utvikler nye plattformer hvor vi kan formidle våre historier. Vi eier og utvikler også teknologiselskaper som Vimond Media Solutions, Aventia Media, Wolftech Broadcast Solutions og Electric Friends. Også er vi partner av Media Futures, et forskningssenter i Media City Bergen som utvikler ansvarlig medieteknologi for fremtiden. 


Kommersiell allmennkringkaster


TV 2s nyhetssendinger har alltid vært kjernen i vårt tilbud. Vi sier ofte at samfunnsoppdraget er «vårt DNA». I en verden med siling av nyheter, store mengder fake news og et fragmentert medielandskapet, er norsk redaktørstyrt nyhetsdekning med høy troverdighet viktigere enn noen gang.Vi har siden vår oppstart i 1992 stolt utført oppgaven som kommersiell allmennkringkaster, og TV 2 hovedkanalen er vår allmennkringkasterkanal. 

Som kommersiell allmennkringkaster har vi daglige nyhetssendinger, satser på norsk film og underholdning for barn og voksne, og viser programmer som skal være interessant for det mangfoldet av nordmenn vi er til for. 

Vår nåværende allmennkringkasteravtale trådte i kraft 1. januar 2019, og har en varighet på fem år.


Vårt løfte – og våre verdier


«Vi ønsker å berike folks hverdag med nye perspektiver fordi vi brenner for å fortelle og dele historier. Våre små og store historier, blir til små og store samtaler, som skaper små og store endringer. Vi skal være tett på og engasjere gjennom å fortelle historier fra en hverdag du kjenner deg igjen i. Vår lidenskap er å sette spor gjennom å formidle, skape og fortelle historier som uten oss ikke hadde blitt fortalt.» Dette er vårt løfte til deg som leser og seer. Men det er også et løfte som forteller hvordan det er å jobbe i TV 2.

I TV 2 dyrker vi noen grunnleggende verdier som binder oss sammen. Verdier som betyr noe for oss, måten vi jobber på, og samfunnet vi er en del av. Verdiene skal ikke bare være ord i en glassramme på veggen, men de skal være førende for hvordan vi ansetter, jobber og hvordan vi leder. I det hele tatt, hvordan vi er. 


Våre verdier er:


Åpenhet

Åpenhet er en helt avgjørende verdi for et mediehus. Vi søker informasjon og åpenhet i journalistikken. Vi åpner opp samfunnet med våre programmer. Derfor skal vi selv være åpne i kommunikasjonen – internt og eksternt, og det skal prege våre relasjon til hverandre og omverdenen. Vi oppnår mer når vi er åpne om hva som er målene våre og hva som er formålet med det vi gjør.
Fellesskap

For å kunne jobbe som ett lag mot samme mål, og i samme retning, står vi side om side, bygger på hverandres ideer, forventer noe av, og er rause med hverandre. På den måten skaper vi et sterkt fellesskap, en forpliktelse til hverandre og sterke prestasjoner. Når vi er rause med hverandre, er det lettere å tørre, lettere å eksperimentere og lettere å feile.
Nysgjerrighet

Det ligger i en mediebedrifts DNA å være nysgjerrige. Vi må lure på hvordan ting henger sammen. Men nysgjerrighet handler også om å være åpne for nye ideer og erfaringer. Vi skal være nysgjerrige på hverandre, på verden rundt oss, og på ny kunnskap og teknologi.

 Lidenskap 

Det er forskjell på være opptatt av noe, og å være lidenskapelig opptatt av noe. I TV 2 er vi det siste. Det har vi alltid vært fordi vi er stolte av oppdraget vårt og arbeidsplassen vår. Den stoltheten skaper lidenskap og engasjementet. Dette er en drivkraft i vår kultur som skaper bedre historier, bedre produkter, bedre tjenester og bedre arbeidsmiljø.
Mot

I TV 2 er vi tett på og engasjerer. Vi setter spor. Det er et modig løfte. Modige løfter krever modige mennesker. Og mot krever en kultur som gir trygghet til å feile og rom for å skape. Vi tør mye, men vi må tørre mer. Vi skal utfordre oss selv, andre, makthavere og etablerte sannheter. Vi tør å gå nye veier, se ting fra en annen side, vi tar risiko og mener det er helt avgjørende å feile for å lære. Vi sier ting som de er, er direkte og ærlige, også når det er ubehagelig. Slik kommer vi oss videre.
Ansvarlighet

Alle i TV 2 har et selvstendig ansvar for å nå de målene vi har satt oss. Vi tar aktivt eierskap til felles oppgaver, og vi er rollemodeller for andre. Vi bygger troverdighet ved å vise ansvarlighet og pålitelighet, og ved å vise respekt for andre også når vi er uenige.