Rettighetskoordinator

Internasjonalt innkjøp søker rettighetskoordinator!

Vil du jobbe med rettighetsstyring og rettighetsforvaltning av alt det internasjonale innholdet? 

Da har vi en god nyhet; vi har et ledig vikariat hos Internasjonalt Innkjøp, i forbindelse med barselpermisjon f.o.m. 1.august 2021 frem til sommeren 2022.

 

Så hva innebærer det å være en rettighetskoordinator?

·        Du er med på å ferdigstille og ha administrativ oppfølging av alle de internasjonale kontraktene i samarbeid med innkjøperne og direktør for internasjonalt innhold. Dette innebærer direkte kontakt med leverandørene våre (de internasjonale distributørene av innhold, som bl.a. ITV, Fremantle, NBC og Warner for å nevne noen).

·        Du vil ha ansvaret for oppretting av programmer og rettighetslisenser, samt oppdateringer og endringer av alle internasjonale kontrakter i rettighetssystemet vårt, Provys.

·        Du vil også ha ansvaret for å opprette og administrere rettighetene for alle norske egenproduksjoner og aktualitetsprogram i Provys

·        Du vil være er en viktig brikke for å administrere vår nye kjøp- og leiefilmtjeneste, som etter planen lanseres med alle studioene den 18. august i år!

·        Du vil være bindeleddet mot andre avdelinger, for å sørge for god informasjonsflyt. 

 

Og hvem er du?

·        Du er en som (optimalt) har kjennskap til Provys fra før og har teknisk forståelse.

·        Du er nøyaktig og klarer å holde oversikt over alle detaljer, alt fra rettigheter til det tekniske - og til konsekvensene av dette i kontraktsarbeidet.

·        Juridisk forståelse.

·        Du liker utfordringer, og ser løsninger der andre ser problemer.

·        Du behersker og er god i engelsk, skriftlig og muntlig

·        Du liker å ta ansvar og jobbe selvstendig.

·        Du behersker godt Office365 og over gjennomsnittet god på Excel.


 

Vi håper at du som har lyst til å lære hvordan vi i Innkjøpsavdelingen jobber, søker på stillingen og får verdifull kompetanse som du kan ta med deg tilbake til din egen avdeling. Stillingen rapporterer til Nina Lorgen Flemmen, Director of Acquisitions.

 

Høres dette ut som noe for deg? Vi gleder oss til å høre fra deg.

For mer informasjon ta kontakt med Anita Heyerdahl eller Anniken Hellum.

Frist 21.6.