no
no
en

CRM spesialist

Vil du være med å bygge Norges beste kundeprogram?
FRONT.POSITION.ONGOING

TV 2 har i flere tiår vært en viktig del av det norske folks hverdag. Vår lidenskap er å sette spor, gjennom å formidle, skape og fortelle historier. Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, slik at nyheter, aktualiteter, sport og underholdning er tilgjengelig, uansett når, hvor og hvordan du måtte ønske.  


Vår ambisjon er at kundene våre skal oppleve at kommunikasjonen vår er personlig, relevant og verdifull - slik at dette bidrar til en bedre kundeopplevelse, økt bruk og mer lojale kunder. TV 2 søker derfor etter en CRM spesialist som får ansvar for oppfølging av kundeprogrammer og utarbeiding av lojalitetsprogrammer. Stillingen er en del av CXM-teamet og du vil samarbeide tett med CRM manager.


Liker du å jobbe datadrevet og elsker å teste nye ting? Er du selvgående, samtidig som du evner å jobbe i team og samarbeide på tvers av fagfelt? Som en del av CXM-teamet vil du også ta del i planlegging, prioritering og utvikling av annen kundekommunikasjon og innholdspresentasjon for TV 2 Play.Arbeidsoppgaver

Gode kundeopplevelser handler om å kjenne sine kunder godt. For å skape Norges beste kundeopplevelser må kommunikasjonen mot kundene være målrettet og relevant. Kommunikasjonen må være en integrert del av kundereisen og basert på kundenes behov og produkter. Målet er å skape relevant og personlig innhold som bidrar til økt kundelojalitet og utarbeide egne konsepter/programmer for lojalitet.

 • Videreutvikle og forvalte et innsiktsbasert og datadrevet kundedialogløp med fokus på å øke lojalitet og bruk av tjenesten, mersalg og motvirke churn
 • Ansvarlig for gjennomføring av testing og evaluering av dialoger, A / B-tester; samle innsikt og gi anbefalinger for å forbedre dialogen
 • Stille krav til kvalitet i kundedata og behov for relevante data for å tilpasse og personalisere kundedialogen
 • Ansvarlig for kampanjer rettet mot tidligere eller eksisterende kunder og oppfølging av disse
 • Teste og etablere ulike lojalitetsskapende konsepter/programmer
 • Sørge for å ha god innsikt og forståelse av kundebasen, bygge segmenter og gjennomføre analyser ved hjelp av analyseverktøy
 • Kontinuerlig teste ut nye hypoteser ved å gjennomføre eksperimentering og effektberegninger i kommunikasjonsprogrammene og bruke innsikt fra disse for å forbedre CRM- og kommunikasjonsarbeidet


Ønskede kvalifikasjoner

 • Bachelor eller Mastergrad innen markedsføring, gjerne med fordypning innen CRM og markedsføring
 • Erfaring fra arbeid med CRM/kundedialog og kan vise til resultater knyttet til erfaringen
 • Erfaring med segmentering, Marketing Automation/CRM-verktøy
 • Erfaring med analyseverktøy og testverktøy
 • Du har formidlingsglede, kan tilføre tekst det lille ekstra og er god på å vinkle budskap slik at det treffer målgruppens behov
 • Erfaring fra andre abonnementsprodukter / TV eller media er en fordel
 • Dokumentert evne til skriftlig og visuell formidling av innhold
 • Erfaring fra bruk av Photoshop eller liknende er en fordel


Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er analytisk og har en sterk kommersiell teft, og som trives i en variert hverdag der du både får jobbe selvstendig og i team. Her vil du få jobbe i et miljø der det hele tiden skjer store endringer, og det er derfor viktig at du er utforskende, dynamisk og endringsvillig. For å lykkes er det avgjørende at du er nysgjerrig på trender og teknologi innenfor CRM/kommunikasjon som kan bidra til å forbedre og optimalisere arbeidet. I denne rollen er det også viktig at du er strukturert og detaljorientert.


Språk

 • Norsk og engelsk skriftlig og muntlig


Henvendelser vedrørende rollen kan rettes til Prime (https://primeexecutive.no/) ved Frode Pettersen, tlf. 478 88 285 eller Oda Danielsen, tlf. 452 83 746. 


Alle henvendelser behandles konfidensielt – om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi skal være tett på og engasjere gjennom å fortelle historier fra en hverdag du kjenner deg igjen i. Vår lidenskap er å sette spor, gjennom å formidle, skape og fortelle historier. Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, slik at nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for deg, uansett når, hvor og hvordan du måtte ønske.  

Du finner oss på en rekke ulike TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester med fortellinger som spenner fra tung journalistikk til lett underholdning. Våre flaggskip er allmennkringkasterkanalen TV 2, strømmetjenesten TV 2 Play og tv2.no. Her finner du nyheter, aktualiteter, sport, filmer og serier gjennom hele døgnet. Vi har også utviklet egne apper for nyheter og sport, som gjør det enkelt for deg å følge med når du er på farten. 

Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk sammen med deg. Våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, prosjektledere, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. TV 2 har også kontor i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og på Hamar. 

Vi er en del av Egmont, et nordiske mediekonsern dedikert til å fortelle storslåtte historier og journalistikk. Egmont er organisert som en stiftelse, og er til for å utvikle moderne medier og gi sårbare barn og unge en bedre fremtid. Årlig deler Egmont stiftelsen ut over 100 millioner kroner til veldedige formål for barn og unge. 

Vi går på jobb for å fortelle og dele historier som uten oss ikke hadde blitt fortalt. Det betyr at vi også skal være der du er, uansett om du ønsker å scrolle nyheter på mobilen, se serier på TV eller sjekke de siste sportsresultatene på nettbrettet. Derfor er vi også et digitalt teknologiselskap som utvikler nye plattformer hvor vi kan formidle våre historier. Vi eier og utvikler også teknologiselskaper som Vimond Media Solutions, Aventia Media, Wolftech Broadcast Solutions og Electric Friends. Også er vi partner av Media Futures, et forskningssenter i Media City Bergen som utvikler ansvarlig medieteknologi for fremtiden. 


Kommersiell allmennkringkaster


TV 2s nyhetssendinger har alltid vært kjernen i vårt tilbud. Vi sier ofte at samfunnsoppdraget er «vårt DNA». I en verden med siling av nyheter, store mengder fake news og et fragmentert medielandskapet, er norsk redaktørstyrt nyhetsdekning med høy troverdighet viktigere enn noen gang.Vi har siden vår oppstart i 1992 stolt utført oppgaven som kommersiell allmennkringkaster, og TV 2 hovedkanalen er vår allmennkringkasterkanal. 

Som kommersiell allmennkringkaster har vi daglige nyhetssendinger, satser på norsk film og underholdning for barn og voksne, og viser programmer som skal være interessant for det mangfoldet av nordmenn vi er til for. 

Vår nåværende allmennkringkasteravtale trådte i kraft 1. januar 2019, og har en varighet på fem år.


Vårt løfte – og våre verdier


«Vi ønsker å berike folks hverdag med nye perspektiver fordi vi brenner for å fortelle og dele historier. Våre små og store historier, blir til små og store samtaler, som skaper små og store endringer. Vi skal være tett på og engasjere gjennom å fortelle historier fra en hverdag du kjenner deg igjen i. Vår lidenskap er å sette spor gjennom å formidle, skape og fortelle historier som uten oss ikke hadde blitt fortalt.» Dette er vårt løfte til deg som leser og seer. Men det er også et løfte som forteller hvordan det er å jobbe i TV 2.

I TV 2 dyrker vi noen grunnleggende verdier som binder oss sammen. Verdier som betyr noe for oss, måten vi jobber på, og samfunnet vi er en del av. Verdiene skal ikke bare være ord i en glassramme på veggen, men de skal være førende for hvordan vi ansetter, jobber og hvordan vi leder. I det hele tatt, hvordan vi er. 


Våre verdier er:


Åpenhet

Åpenhet er en helt avgjørende verdi for et mediehus. Vi søker informasjon og åpenhet i journalistikken. Vi åpner opp samfunnet med våre programmer. Derfor skal vi selv være åpne i kommunikasjonen – internt og eksternt, og det skal prege våre relasjon til hverandre og omverdenen. Vi oppnår mer når vi er åpne om hva som er målene våre og hva som er formålet med det vi gjør.
Fellesskap

For å kunne jobbe som ett lag mot samme mål, og i samme retning, står vi side om side, bygger på hverandres ideer, forventer noe av, og er rause med hverandre. På den måten skaper vi et sterkt fellesskap, en forpliktelse til hverandre og sterke prestasjoner. Når vi er rause med hverandre, er det lettere å tørre, lettere å eksperimentere og lettere å feile.
Nysgjerrighet

Det ligger i en mediebedrifts DNA å være nysgjerrige. Vi må lure på hvordan ting henger sammen. Men nysgjerrighet handler også om å være åpne for nye ideer og erfaringer. Vi skal være nysgjerrige på hverandre, på verden rundt oss, og på ny kunnskap og teknologi.

 Lidenskap 

Det er forskjell på være opptatt av noe, og å være lidenskapelig opptatt av noe. I TV 2 er vi det siste. Det har vi alltid vært fordi vi er stolte av oppdraget vårt og arbeidsplassen vår. Den stoltheten skaper lidenskap og engasjementet. Dette er en drivkraft i vår kultur som skaper bedre historier, bedre produkter, bedre tjenester og bedre arbeidsmiljø.
Mot

I TV 2 er vi tett på og engasjerer. Vi setter spor. Det er et modig løfte. Modige løfter krever modige mennesker. Og mot krever en kultur som gir trygghet til å feile og rom for å skape. Vi tør mye, men vi må tørre mer. Vi skal utfordre oss selv, andre, makthavere og etablerte sannheter. Vi tør å gå nye veier, se ting fra en annen side, vi tar risiko og mener det er helt avgjørende å feile for å lære. Vi sier ting som de er, er direkte og ærlige, også når det er ubehagelig. Slik kommer vi oss videre.
Ansvarlighet

Alle i TV 2 har et selvstendig ansvar for å nå de målene vi har satt oss. Vi tar aktivt eierskap til felles oppgaver, og vi er rollemodeller for andre. Vi bygger troverdighet ved å vise ansvarlighet og pålitelighet, og ved å vise respekt for andre også når vi er uenige.