no
no
en
Oslo, Norge

Conversion Manager

Lyst til å øke konverteringen til kundebasen vår?
FRONT.POSITION.ONGOING

TV 2 søker en ny Conversion Manager som gjennom metodisk arbeid og A/B testing skal optimalisere alle kommersielle flater, med den hensikt å øke tilfanget av nye kunder til vår abonnementstjeneste. 

Vi ser etter en digital spesialist som vil jobbe dedikert med konvertering fra kommersielle landingsmiljøer, og jobbe aktivt med å bedre flyt mellom flatene/tjenestene våre.


Den vi søker er analytisk anlagt, med god teknisk innsikt og masse erfaring med A/B-testing i digitale kanaler. En som forstår effektene av digital markedsføring.

Du vil ha hovedansvaret for testing, kontinuerlig forbedring og optimalisering av alle kommersielle flater. SEO og SEM bør også være forkortelser du har inngående erfaring med.


Stillingen er en del av et tverrfaglig team, og du vil jobbe tett med Digitalt markedsansvarlig, for å optimalisere landingsmiljøer og sikre høyest mulig konvertering for alle pågående kampanjer.

Som en del av kommersiell avdeling vil du også jobbe tett med andre tverrfaglige team og du vil ta del i planlegging og implementering av konsept- og programlanseringer mot nye, eksisterende og tidligere kunder.


Du vil i tillegg jobbe opp mot andre tverrfaglige tekniske team i TV 2 Digital, og vil gjennom metodisk og analytisk arbeid være med på å skape vekst ved å utvikle gode kundeopplevelser på tvers av TV 2 sin mange flater.

Stillingen rapporterer til Salgssjef i TV 2 Digital.

 

Ansvarsområder

 • Bidra i arbeidet med å analysere, designe og utvikle bedre brukeropplevelser, og nye konsepter
 • Pådriver for systematisk eksperimentering, A/B-testing og effektdokumentasjon for optimalisering i alle deler av salgs- og markedsarbeidet (Agile marketing/LEAN) med den hensikt å konvertere kunder til vår abonnementstjeneste
 • Jobbe aktivt med byråer og interne ressurser for å forankre SEO arbeidet.
 • Jobbe tett opp mot tekniske miljøer i TV 2 Digital for å sikre fremdrift og utvikling
 • Sette opp og utvikle kommersielle landingsmiljøer
 • Foredle all trafikk inn til Play. Fra hele TV 2s økosystem og fra betalt annonsering


Stillingen er for deg som har driv og engasjement for hvordan teknologi- og datadreven markedsføring sikrer vekst, og åpner for nye muligheter i TV 2 Plays kommersielle arbeid

 

Kvalifikasjoner

 • 2-3 års relevant CRO-/konverteringserfaring
 • Høy kompetanse innen digital markedsføring
 • God forståelse for kundebehov og brukeropplevelse
 • God systemkunnskap og teknisk forståelse.
 • Kjennskap til JavaScript, DataLayers, HTLM og CSS er en fordel
 • Erfaring med analyse/innsiktsverktøy som Google Analytics, HotJar o.l
 • Erfaring med Google Tag Manager eller liknende Tag Management Systemer
 • Erfaring med testverktøyet Optimizly
 • Inngående erfaring med søkemotormarkedsføring (SEO & SEM)
 • Erfaring med bilde- og videoredigering er en fordel, men ikke et krav
 • Datadrevet med gode analytiske evner
 • Du er en lagspiller som trives med å jobbe i tverrfaglige team, men evner å jobbe selvstendig

 

Henvendelser vedrørende rollen kan rettes til Prime Executive ved Ole Jan Rimstad - 995 93 014.

Alle henvendelser til Prime behandles konfidensielt – om ønskelig også overfor oppdragsgiver.


Søknadsfrist: snarest (vurderes løpende).

TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi skal være tett på og engasjere gjennom å fortelle historier fra en hverdag du kjenner deg igjen i. Vår lidenskap er å sette spor, gjennom å formidle, skape og fortelle historier. Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, slik at nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for deg, uansett når, hvor og hvordan du måtte ønske.  

Du finner oss på en rekke ulike TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester med fortellinger som spenner fra tung journalistikk til lett underholdning. Våre flaggskip er allmennkringkasterkanalen TV 2, strømmetjenesten TV 2 Play og tv2.no. Her finner du nyheter, aktualiteter, sport, filmer og serier gjennom hele døgnet. Vi har også utviklet egne apper for nyheter og sport, som gjør det enkelt for deg å følge med når du er på farten. 

Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk sammen med deg. Våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, prosjektledere, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. TV 2 har også kontor i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og på Hamar. 

Vi er en del av Egmont, et nordiske mediekonsern dedikert til å fortelle storslåtte historier og journalistikk. Egmont er organisert som en stiftelse, og er til for å utvikle moderne medier og gi sårbare barn og unge en bedre fremtid. Årlig deler Egmont stiftelsen ut over 100 millioner kroner til veldedige formål for barn og unge. 

Vi går på jobb for å fortelle og dele historier som uten oss ikke hadde blitt fortalt. Det betyr at vi også skal være der du er, uansett om du ønsker å scrolle nyheter på mobilen, se serier på TV eller sjekke de siste sportsresultatene på nettbrettet. Derfor er vi også et digitalt teknologiselskap som utvikler nye plattformer hvor vi kan formidle våre historier. Vi eier og utvikler også teknologiselskaper som Vimond Media Solutions, Aventia Media, Wolftech Broadcast Solutions og Electric Friends. Også er vi partner av Media Futures, et forskningssenter i Media City Bergen som utvikler ansvarlig medieteknologi for fremtiden. 


Kommersiell allmennkringkaster


TV 2s nyhetssendinger har alltid vært kjernen i vårt tilbud. Vi sier ofte at samfunnsoppdraget er «vårt DNA». I en verden med siling av nyheter, store mengder fake news og et fragmentert medielandskapet, er norsk redaktørstyrt nyhetsdekning med høy troverdighet viktigere enn noen gang.Vi har siden vår oppstart i 1992 stolt utført oppgaven som kommersiell allmennkringkaster, og TV 2 hovedkanalen er vår allmennkringkasterkanal. 

Som kommersiell allmennkringkaster har vi daglige nyhetssendinger, satser på norsk film og underholdning for barn og voksne, og viser programmer som skal være interessant for det mangfoldet av nordmenn vi er til for. 

Vår nåværende allmennkringkasteravtale trådte i kraft 1. januar 2019, og har en varighet på fem år.


Vårt løfte – og våre verdier


«Vi ønsker å berike folks hverdag med nye perspektiver fordi vi brenner for å fortelle og dele historier. Våre små og store historier, blir til små og store samtaler, som skaper små og store endringer. Vi skal være tett på og engasjere gjennom å fortelle historier fra en hverdag du kjenner deg igjen i. Vår lidenskap er å sette spor gjennom å formidle, skape og fortelle historier som uten oss ikke hadde blitt fortalt.» Dette er vårt løfte til deg som leser og seer. Men det er også et løfte som forteller hvordan det er å jobbe i TV 2.

I TV 2 dyrker vi noen grunnleggende verdier som binder oss sammen. Verdier som betyr noe for oss, måten vi jobber på, og samfunnet vi er en del av. Verdiene skal ikke bare være ord i en glassramme på veggen, men de skal være førende for hvordan vi ansetter, jobber og hvordan vi leder. I det hele tatt, hvordan vi er. 


Våre verdier er:


Åpenhet

Åpenhet er en helt avgjørende verdi for et mediehus. Vi søker informasjon og åpenhet i journalistikken. Vi åpner opp samfunnet med våre programmer. Derfor skal vi selv være åpne i kommunikasjonen – internt og eksternt, og det skal prege våre relasjon til hverandre og omverdenen. Vi oppnår mer når vi er åpne om hva som er målene våre og hva som er formålet med det vi gjør.
Fellesskap

For å kunne jobbe som ett lag mot samme mål, og i samme retning, står vi side om side, bygger på hverandres ideer, forventer noe av, og er rause med hverandre. På den måten skaper vi et sterkt fellesskap, en forpliktelse til hverandre og sterke prestasjoner. Når vi er rause med hverandre, er det lettere å tørre, lettere å eksperimentere og lettere å feile.
Nysgjerrighet

Det ligger i en mediebedrifts DNA å være nysgjerrige. Vi må lure på hvordan ting henger sammen. Men nysgjerrighet handler også om å være åpne for nye ideer og erfaringer. Vi skal være nysgjerrige på hverandre, på verden rundt oss, og på ny kunnskap og teknologi.

 Lidenskap 

Det er forskjell på være opptatt av noe, og å være lidenskapelig opptatt av noe. I TV 2 er vi det siste. Det har vi alltid vært fordi vi er stolte av oppdraget vårt og arbeidsplassen vår. Den stoltheten skaper lidenskap og engasjementet. Dette er en drivkraft i vår kultur som skaper bedre historier, bedre produkter, bedre tjenester og bedre arbeidsmiljø.
Mot

I TV 2 er vi tett på og engasjerer. Vi setter spor. Det er et modig løfte. Modige løfter krever modige mennesker. Og mot krever en kultur som gir trygghet til å feile og rom for å skape. Vi tør mye, men vi må tørre mer. Vi skal utfordre oss selv, andre, makthavere og etablerte sannheter. Vi tør å gå nye veier, se ting fra en annen side, vi tar risiko og mener det er helt avgjørende å feile for å lære. Vi sier ting som de er, er direkte og ærlige, også når det er ubehagelig. Slik kommer vi oss videre.
Ansvarlighet

Alle i TV 2 har et selvstendig ansvar for å nå de målene vi har satt oss. Vi tar aktivt eierskap til felles oppgaver, og vi er rollemodeller for andre. Vi bygger troverdighet ved å vise ansvarlighet og pålitelighet, og ved å vise respekt for andre også når vi er uenige.