USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Bergen

Nyhetsprodusent

Vil du jobbe med produksjon og avvikling av nyhetssendinger?
21.01.2022

Vi søker etter deg som ønsker å jobbe med, og utvikle direktesendingene til TV 2 Nyheter gjennom god planlegging, ledelse og gjennomføring. 

Vi søker deg som følger godt med på både nyhets- og sportsnyhetsbildet. Du har et brennende engasjement for hvordan dette presenteres best for våre seere, enten det er på våre lineære sendinger digitalt på tv2.no, Play eller andre plattformer. Du har også et overordnet fokus på hvordan produksjonene du jobber med kan føre til økt bruk av tv2.no og TV 2 Play.  

 

I redaksjonen vil din primære publiseringsplattform være Nyhetskanalen, TV 2s 1830- og 21-sendinger, men også tv2.no, TV 2 Play og sosiale medier. TV 2 Nyhetskanalen har sendinger hver dag hele året, og du vil inngå i et produksjonsteam der dine oppgaver vil være å planlegge og avvikle, samt ha flerkameraregi på disse sendingene. 

Sammen med vaktsjefer, programledere og produksjonsteam vil du være med på å skape våre produksjoner fra begynnelse til slutt. I tråd med vår strategi skal produsentene  

være med å jobbe for å utvikle alle våre produksjoner, med særlig fokus på digitale synergier. 

 

Arbeidsoppgaver:

 • Du vil ha ansvar for å planlegge og avvikle daglige direkte nyhets- og sportsnyhetssendinger knyttet til Nyhetskanalen og tv2.no sine sendinger. 
 • Du vil ha ansvar for å planlegge, gjennomføre og utvikle våre produksjoner til de flatene de skal distribueres. Det skal utarbeides publiseringsplaner for din produksjon som ivaretar både tradisjonelle lineære flater, og digitale flater som tv2.no, TV 2 Play og SoMe 
 • Du vil være arbeidsleder før og under sending for hele produksjonsteamet som bidrar på sendinger.  
 • Du vil delta i planlegging og utvikling av nye og etablerte programmer sammen med redaksjonene, innholdsproduksjon- og teknologiavdelingen. 

 

Personlige egenskaper: 

 • Du er ambisiøs og nøyaktig, både på egne vegne og for produktet du jobber med. 
 • Du er initiativrik, kreativ og god til å samarbeide på tvers av faggrupper. 
 • Vi legger stor vekt på godt arbeidsmiljø. Du må derfor ha gode samarbeidsevner, være interessert i å dele kunnskap og like å jobbe i team. 
 • Du har stor gjennomføringskraft til å kunne håndtere en rekke ulike oppgaver samtidig, og kan ta raske beslutninger.  
 • Du har stor arbeidskapasitet, gode allmennkunnskaper og god presseetisk forståelse. 


Kvalifikasjoner

 • Regi/fjernsynsutdanning, eller erfaring fra flerkameraproduksjon. 
 • Gode lederegenskaper. Motivasjon for å engasjere og utvikle teamet er viktig. 
 • Gode evner til å kommunisere klart og tydelig i en konstruktiv tone, også under press. 
 • Kunne arbeide selvstendig, være initiativrik og alltid søke måter å forbedre produksjonene. 
 • Teknisk kompetanse, systemforståelse, samt evne til å jobbe med stor grad av automasjon under produksjon. 
 • God journalistisk vurderingsevne og oppdatert på nyhetsbildet. 

 

Stillingen ligger i Innholdsproduksjonsavdelingen (IPA) som produserer innhold til flere avdelinger i TV 2 som Sporten, Nyhetene og Aktualitet. Du vil tilhøre en gruppe på rundt 12 nyhetsprodusenter, som også samarbeider tett med sportsprodusentene våre. 

IPA leverer alt fra produksjon av daglige nyhetssendinger til spennende promoproduksjoner, og ikke minst produksjon av en bred portefølje av sportsrettigheter. 

 

Vi tilbyr:

1 Fast stilling 100%, 2 års vikariater som nyhetsprodusent i Bergen 

Et dynamisk og hyggelig arbeidsmiljø med engasjerte kolleger! 

Nye og moderne arbeidslokaler på Media City Bergen. 

Turnusarbeid på kveld, helg og høytid må påregnes. I tillegg til noe reisevirksomhet 

Tiltredelse: 1. februar 2022 eller etter nærmere avtale. 

 

Kontakt:  

Produksjonssjef Nyhetsprodusenter Bergen Steinar Olsen, steinar.olsen@tv2.no, 926 06 335. 

Klubbleder Margrethe Håland Solheim, margrethehaland.solheim@tv2.no, 454 92 227. 

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.