no
no
en
USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Oslo, Norge

Vaktsjef, TV 2 Sporten

Ønsker du å jobbe med og utvikle TV 2 Sportens direktesendte sportssendinger?
28.11.2021

I takt med TV 2 Sportens nye rettighetsportefølje søker vi ny vaktsjef for direktesendt sport i Oslo i fast stilling. Noe reisevirksomhet til Bergen må påregnes. Vi søker etter deg som ønsker å jobbe med og utvikle LIVE-sendingene knyttet til TV 2s sportsrettigheter gjennom god planlegging, ledelse og gjennomføring av LIVE-sendinger. Du må være forberedt på å jobbe kveld og helg, samt trives med avvikling og action.


Arbeidsoppgaver: 

Du vil ha ansvar for å planlegge, gjennomføre og utvikle LIVE-sendinger knyttet til TV 2 Sportens rettigheter.

Du vil være arbeidsleder før og under sending for reportere, programledere og andre funksjoner som bidrar til LIVE-sendinger.

Du vil tilhøre en gruppe på totalt 5 LIVE-vaktsjefer som sammen skal jobbe for å utvikle TV 2 LIVE-produkter, med særlig fokus på digitale synergier.

Du er oppdatert på TV 2 Sportens til enhver tid gjeldende strategi, og jobber for å oppfylle våre overordnede målsettinger.

 

Personlige egenskaper: 

 • Du har et ønske om å utvikle TV 2 Sportens LIVE-sendinger i digital retning, med fokus på interaksjon mellom TV 2 og publikum
 • Du har god journalistisk vurderingsevne og redaksjonell erfaring, helst i vaktsjef/lederrolle. 
 • Vi ser etter deg som har evne til å skaffe deg god oversikt og godt overblikk, og evne til å planlegge både frem i tid, og over tid. 
 • Du er organisert og ordentlig, samtidig som du er kreativ og løsningsorientert. 
 • Du trives med, og er vant til, å foreta raske beslutninger basert på journalistiske prioriteringer. Samtidig som du er god på å zoome ut og stille nødvendige kontrollspørsmål ved behov. 
 • Vi søker etter deg som har gjennomføringskraft til å kunne håndtere en rekke ulike oppgaver samtidig. 
 • Du kan utarbeide publiseringsplaner for ditt event som ivaretar både tradisjonelle lineære flater, og digitale flater som tv2.no, TV 2 Play og SoMe
 • TV 2 Sporten legger stor vekt på godt arbeidsmiljø. Du må derfor ha gode samarbeidsevner, være interessert i å dele kunnskap og like å jobbe i team


Vi tilbyr

 • Et spennende og profesjonelt arbeidsmiljø med dedikerte og engasjerte kolleger. 
 • Muligheten til å være med på å forme retningen i en sportsredaksjon og i et redaksjonelt miljø med attraktive rettigheter. 
 • Gode muligheter for utvikling som leder i en spennende og variert rolle. 


LIVE-vaktsjefene er sammen med sportsnyhetenes vaktsjefer organisert i publiseringslinjen i TV 2 Sporten, og rapporterer til redaksjonssjef publisering, som igjen rapporterer til sportsredaktør.

For mer info: kontakt Redaksjonssjef publisering Kyrre Øvrebø, mobil +47 41521804, eller klubbleder Margrethe Håland Solheim, mobil +47 45492227


TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.