USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Bergen

Back-end utvikler

Brenner du for muligheter i skyen og innovativ kode?
FRONT.POSITION.EXPIRED_JOB

Trigges du av utfordringer og vil være med å gjøre TV 2 mer data- og innsiktsdrevet? For å produsere, publisere og servere best mulig innhold og tjenester for brukerne er dataenes vei gjennom systemene avgjørende. Vi ser etter deg som ønsker å være sentral i den digitale transformasjonen av Norges største kommersielle mediehus.


Avdelingen for Data og Integrasjon har ansvaret på tvers av hele TV 2 for arkitektur og tjenester knyttet til å hente, berike, forstå og distribuere data. Her finner du over 40 meget dyktige og hyggelige utviklere, arkitekter, data scientists, business analysts, testere og teamledere.


TV 2 skal gjennomføre sentrale teknologiske løft for å møte fremtidens utfordringer, samt løpende forbedre dagens løsninger. Vi ser etter deg som trives med å utvikle tjenester med høy grad av kompleksitet som back-end utvikler, og ser muligheter der andre ser problemer. Så enten du er ung og lovende, eller er en garvet utvikler, ta kontakt med oss så finner vi den riktige rollen for deg i ett av våre team.


Vi ser etter deg som

… har høyere utdanning innen IT, eller erfaring fra utvikling.

… er sulten og lidenskapelig til å kontinuerlig utvikle deg og teamet faglig og personlig.

… brenner for systemutvikling og problemløsning.

… er interessert i fremtidsrettede teknologier og prinsipper som event sourcing, data pipelines, Kotlin, Golang, Docker, meldingssystemer (Kafka, RabbitMQ), Elastic stacken, tjenester i skyen (AWS og GCP),Terraform, Openstack, Kubernetes og mye mer.

… er opptatt av kvalitet i kode og “self-healing” systemer, DevSecOps og CI/CD.

… trigges av utfordringer med å jobbe med store datamengder og kompleksitet.

… har sans for struktur, er nysgjerrig og tar ansvar.

… er aktiv i arkitektur-diskusjoner og måter å løse tekniske oppgaver på.

… synes det er viktig å levere i henhold til de forventninger som er skapt.

… er opptatt av høy kvalitet i hele utviklingsløpet.

… har en god evne til å se helhet og avhengigheter.

… behersker norsk eller et annet skandinavisk språk godt, både muntlig og skriftlig. 

… trives med å jobbe i team.

… har interesse for hvordan tjenestene du utvikler bidrar til verdiskaping for TV 2 og våre seere og kunder.


Vi tilbyr

… mulighet til å gjøre TV 2 mer data- og innsiktsdrevet i Bergens beste utviklingsmiljø.

… frihet under ansvar og fleksibel arbeidstid.

… en god porsjon med utfordringer blant motiverte og engasjerte kollegaer.

… en spennende arbeidsplass i Media City Bergen, sentrums nye innovasjonshub.

… tilgang til TV 2s eget treningsrom og trening med kollegaer i #THT (alt fra tennis, svømming, spinning, yoga, Stoltzen og mye mer).

… stor valgfrihet på utstyr.

… konkurransedyktig lønn uten kompliserte bonusmodeller.

… pensjons- og forsikringsordninger over snittet.

… gratis Play Total med Premier League.


Er du en av utviklerne vi ser etter, og er sulten etter å jobbe med et av de mest spennende fagområdene om dagen, så vil vi gjerne ta en prat med deg. Har du spørsmål om stillingen, så send en e-post til Frode Drønen, Direktør - Data og Integrasjon, frode.dronen@tv2.no.


Passet denne rollen ikke helt? TV 2 satser videre på digitalisering og ser etter folk i mange ulike roller (front-end, full-stack, business analyst, arkitekter, teamledere etc.). Sjekk ut våre karrieresider, eller bare ta kontakt.


Søknader vurderes fortløpende.


Om utvikling og teknologi i TV 2

 Hver dag ser nesten halvparten av befolkning i dette lille landet innhold fra TV 2. Hvordan er det mulig å nå så mange mennesker? Jo, med unik kompetanse og verdensledende teknologi.


Hos oss jobber 150 nysgjerrige utviklere og teknologer med å gjøre nyheter, sport og underholdning tilgjengelig for folk. Uten teknologi hadde det ikke vært noe TV 2. Heller ikke noe Farmen, Premier League, vær-app eller en personalisert strømmetjeneste.


Vi mener at de som gjør jobben kjenner arbeidet best. Derfor gir vi teamene våre friheten til å løse problemstillingene slik de mener er best selv, enten det er pulserende livesendinger, nye funksjoner i TV 2 Play-avspilleren, nye reklameprodukter eller håndtering av store mengder data.


Med frihet kommer også ansvar. Du må ta initiativ og eierskap. Også til komplekse problemstillinger. For det er ikke teknologien selv, men folkene bak som gjør de store fremskrittene. Derfor er det viktig for oss at også folkene våre hele tiden utvikler seg. Vi er opptatt av en modig og raus kultur som gir deg trygghet til å feile og rom for å skape.

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.