USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Bergen

Front-end utvikler

Brenner du for UX og god front-end kode?
FRONT.POSITION.EXPIRED_JOB

Vil du være med å lage god brukeropplevelse for noen av TV 2s viktigste systemer? For å produsere, publisere og servere best mulig innhold og tjenester for brukerne er dataenes vei gjennom systemene avgjørende. Vi jobber nå med å lage egne grensesnitt for våre kollegaer som jobber med å lage og publisere innholdet vi lever for i TV 2. Så er du en front-end utvikler som trives med utfordringer så er kanskje dette muligheten for deg?


Avdelingen for Data og Integrasjon har ansvaret på tvers av hele TV 2 for arkitektur og tjenester knyttet til å hente, berike, forstå og distribuere data. Her finner du over 40 meget dyktige og hyggelige utviklere, arkitekter, data scientists, business analysts, testere og teamledere.


Vi jobber tett med ulike deler av organisasjonen i digitaliseringen av alt fra prosesser til våre apper og våre løsninger for annonsører. Flere av disse løsningene vil ha brukergrensesnitt mot interne brukere og annonsører, og da ser vi etter deg som trives vil være med å forme avdelingen i retningen av mer UX og front-end. Så er du en front-end utvikler som trives mellom UX og front-end magi, så er dette stillingen for deg.


Vi ser etter deg som

… helst har høyere utdanning innen IT, eller erfaring fra front-end utvikling.

… har en lidenskap for god brukeropplevelse og hvordan front-end kode understøtter dette.

… har erfaring innen moderne front-end rammeverk som React.

… er sulten og lidenskapelig til å kontinuerlig utvikle deg og teamet faglig og personlig.

… vil forme retning til avdelingen innen front-end utvikling.

… er sulten og nysgjerrig på nye måter å løse problemer på, både metodisk og teknologisk.

… synes det er viktig å levere i henhold til de forventninger som er skapt.

… er opptatt av høy kvalitet i hele utviklingsløpet.

… har en god evne til å se helhet og avhengigheter.

… trives med å jobbe i team.

… behersker norsk eller et annet skandinavisk språk godt, både muntlig og skriftlig. 

… interesse for hvordan tjenestene du utvikler bidrar til verdiskaping for TV 2 og våre seere og kunder.


Vi tilbyr

… mulighet til å gjøre TV 2 mer data- og innsiktsdrevet i Bergens beste utviklingsmiljø.

… frihet under ansvar og fleksibel arbeidstid.

… en god porsjon med utfordringer blant motiverte og engasjerte kollegaer.

… en spennende arbeidsplass i Media City Bergen, sentrums nye innovasjonshub.

… tilgang til TV 2s eget treningsrom og trening med kollegaer i #THT (alt fra tennis, svømming, spinning, yoga, Stoltzen og mye mer).

… stor valgfrihet på utstyr.

… konkurransedyktig lønn uten kompliserte bonusmodeller.

… pensjons- og forsikringsordninger over snittet.

… gratis Play Total med Premier League.


Er du front-end, evt. full-stack, utvikleren vi ser etter, og er sulten etter å jobbe med et av de mest spennende fagområdene om dagen, så vil vi gjerne ta en prat med deg. Har du spørsmål om stillingen, så send en e-post til frode.dronen@tv2.no.


Passet denne rollen ikke helt? TV 2 satser videre på digitalisering og ser etter folk i mange ulike roller (front-end, full-stack, business analyst, arkitekter, teamledere etc.). Sjekk ut våre karrieresider , eller bare ta kontakt.


Søknader vurderes fortløpende.


Om utvikling og teknologi i TV 2

Hver dag ser nesten halvparten av befolkning i dette lille landet innhold fra TV 2. Hvordan er det mulig å nå så mange mennesker? Jo, med unik kompetanse og verdensledende teknologi.


Hos oss jobber 150 nysgjerrige utviklere og teknologer med å gjøre nyheter, sport og underholdning tilgjengelig for folk. Uten teknologi hadde det ikke vært noe TV 2. Heller ikke noe Farmen, Premier League, vær-app eller en personalisert strømmetjeneste.


Vi mener at de som gjør jobben kjenner arbeidet best. Derfor gir vi teamene våre friheten til å løse problemstillingene slik de mener er best selv, enten det er pulserende livesendinger, nye funksjoner i TV 2 play-avspilleren, nye reklameprodukter eller håndtering av store mengder data.


Med frihet kommer også ansvar. Du må ta initiativ og eierskap. Også til komplekse problemstillinger. For det er ikke teknologien selv, men folkene bak som gjør de store fremskrittene. Derfor er det viktig for oss at også folkene våre hele tiden utvikler seg. Vi er opptatt av en modig og raus kultur som gir deg trygghet til å feile og rom for å skape.

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.