USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Bergen

UX-designer

Brenner du for den gode brukeropplevelsen?
FRONT.POSITION.EXPIRED_JOB

Vil du være med å lage god brukeropplevelse for noen av TV 2s viktigste systemer? For å produsere, publisere og servere best mulig innhold og tjenester for brukerne er dataenes vei gjennom systemene avgjørende. Vi jobber nå med å lage egne grensesnitt og dashboards for våre kollegaer som jobber med å lage og publisere innholdet vi lever for i TV 2. Så er du en UX designer som trives med utfordringer så er kanskje dette muligheten for deg?


Avdelingen for Data og Integrasjon har ansvaret på tvers av hele TV 2 for arkitektur og tjenester knyttet til å hente, berike, forstå og distribuere data. Her finner du over 40 meget dyktige og hyggelige utviklere, arkitekter, data scientists, business analysts, testere og teamledere.


Du vil jobbe på tvers av et bredt spekter av løsninger og forretningsdomener, gjerne også på tvers av flere team. Da kan du jobbe med alt fra nyhets- og sportsdata, innholdsproduksjon og -publisering, analyse av bruker- og seerdata, automatisering av arbeidsprosesser til løsninger for våre annonsører. Vi har et sterkt fagmiljø i TV 2 for UX som du også vil være en del av.


Vi ser etter deg som

… helst har høyere utdanning innen UX og relevant erfaring.

… har egenskaper til å innhente brukerinnsikt og bruke analyseverktøy for å forstå brukerne..

… har en lidenskap for god brukeropplevelse og har evne til å konkretisere ideene dine.

… ser på måling av brukeradferd som helt sentralt for å lage bedre løsninger.

… er sulten og lidenskapelig til å kontinuerlig utvikle deg og teamet faglig og personlig.

… synes det er viktig å levere i henhold til de forventninger som er skapt.

… har en god evne til å se helhet og avhengigheter.

… trives med å jobbe i team.

… behersker norsk eller et annet skandinavisk språk godt, både skriftlig og muntlig. 

… interesse for hvordan tjenestene du utvikler bidrar til verdiskaping for TV 2 og våre seere og kunder.


Vi tilbyr

… et av Bergens største og beste fagmiljøer innen UX, design og utvikling.

… frihet under ansvar og fleksibel arbeidstid.

… en god porsjon med utfordringer blant motiverte og engasjerte kollegaer.

… en spennende arbeidsplass i Media City Bergen, sentrums nye innovasjonshub.

… tilgang til TV 2s eget treningsrom og trening med kollegaer i #THT (alt fra tennis, svømming, spinning, yoga, Stoltzen og mye mer).

… stor valgfrihet på utstyr.

… konkurransedyktig lønn uten kompliserte bonusmodeller.

… pensjons- og forsikringsordninger over snittet.

… gratis Play Total med Premier League.


Er du UX-designeren vi ser etter, og er sulten etter å jobbe i Bergens beste utviklingsmiljø, så vil vi gjerne ta en prat med deg. Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med Frode Drønen, Direktør - Data og Integrasjon, frode.dronen@tv2.no.


Passet denne rollen ikke helt? TV 2 satser videre på digitalisering og ser etter folk i mange ulike roller (front-end, full-stack, business analyst, arkitekter, teamledere etc.). Sjekk ut våre karrieresider, eller bare ta kontakt.


Søknader vurderes fortløpende.
Om utvikling og teknologi i TV 2

Hver dag ser nesten halvparten av befolkning i dette lille landet innhold fra TV 2. Hvordan er det mulig å nå så mange mennesker? Jo, med unik kompetanse og verdensledende teknologi.


Hos oss jobber 150 nysgjerrige utviklere og teknologer med å gjøre nyheter, sport og underholdning tilgjengelig for folk. Uten teknologi hadde det ikke vært noe TV 2. Heller ikke noe Farmen, Premier League, vær-app eller en personalisert strømmetjeneste.


Vi mener at de som gjør jobben kjenner arbeidet best. Derfor gir vi teamene våre friheten til å løse problemstillingene slik de mener er best selv, enten det er pulserende livesendinger, nye funksjoner i TV 2 play-avspilleren, nye reklameprodukter eller håndtering av store mengder data.


Med frihet kommer også ansvar. Du må ta initiativ og eierskap. Også til komplekse problemstillinger. For det er ikke teknologien selv, men folkene bak som gjør de store fremskrittene. Derfor er det viktig for oss at også folkene våre hele tiden utvikler seg. Vi er opptatt av en modig og raus kultur som gir deg trygghet til å feile og rom for å skape.

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.