USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED

Sommervikar i Sporten

TV 2 Sporten søker etter sommervikarer/tilkallingsvikarer til nett og tv.
23.01.2022

TV 2 Sporten søker etter vikarer i Bergen og Oslo.

Nordmenn elsker sport, og derfor har vi jobbet hardt for å levere det beste og bredeste tilbudet. Det har ført til at TV 2 Sporten er en av Norges mest attraktive arbeidsplasser.

Som reporter i TV 2 Sporten har du ansvar for løpende dekning av nyhetsbildet, og du produserer redaksjonelt innhold til flere plattformer. Du både bygger og redigerer saker selv i et høyt tempo, og må være stødig i journalistiske vurderinger. 

Vi skal alltid levere sportsjournalistikk på øverste nivå, og dette leverer man ikke alene. I sporten jobber vi som ett lag mot samme mål. Vi bygger på hverandres ideer, forventer noe av hverandre og er rause med hverandre. Er du en lagspiller med sterk formidlingsevne, kan vi i gjengjeld love deg en livlig arbeidsplass som gir deg utfordringer og rom for å vokse.Kompetansekrav 

 • Vi søker etter deg med gode allmennkunnskaper innen sport, og med god kjennskap til profiler og sentrale navn innen sportsverden.  
 • Du må like, og mestre, å jobbe i høyt tempo med flere pågående oppgaver. Du jobber strukturert og effektivt. Du må kunne arbeide med både nyhetssaker og referat, og gjerne ha erfaring med videoredigering. 
 • Vi ser etter deg som er idérik, og kan jobbe selvstendig. 
 • Du har god stemmekontroll, med tydelig diksjon, samt godt, presist og kreativt språk med feilfri grammatikk. 
 • TV 2 Sporten legger stor vekt på godt arbeidsmiljø, du må derfor ha gode samarbeidsevner, være interessert i å dele kunnskap og like å jobbe i team. 
Vi tilbyr 

 • Et spennende og profesjonelt arbeidsmiljø med dedikerte og engasjerte kolleger. 
 • Muligheten til å være i sentrum av nyhetsbildet og formidle til våre seere det som til enhver tid skjer. 
 • Anledning til å jobbe i en sportsredaksjon og redaksjonelt miljø med rettigheter som Champions League, La Liga, Serie A, landslagsfotball, de største sykkelrittene og vintersport. I tillegg til vår satsing på norsk idrett med hockey, håndball, basketball, volleyball og innebandy. I sommer skal vi også sende Tour de France og fotball-EM.  
 • En arbeidsplass med gode muligheter for utvikling.  
 • Innebærer jevnlig helg- og kveldsvakter. 

 

Vi oppfordrer deg til å lage en kort video-CV hvor du svarer på følgende: 

 1. Hvorfor vil du jobbe for TV 2 Sporten? 
 2. Hvorfor er du riktig person for stillingen? 


NB: Spesifiser om du søker stilling i Oslo eller Bergen.

 

For mer informasjon kontakt:

Tori Pedersen, redaksjonsleder Bergen, 91101440

Elin Flaglien, redaksjonsleder Oslo, 928 05 569

Espen Solbakken, nyhetsleder, 91744209

Margrethe Solheim, klubbleder, margrethe.solheim@tv2.no 

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.