USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED

Innholdsprodusent Sjakk

Brenner du for sjakksporten?
16.01.2022

Vil du jobbe med sjakk i TV 2?

Vi har et ledig 1 års engasjement i 100% stilling


TV 2 har i en årrekke dekket Magnus Carlsen og verdensstjernene i langsjakk- og hurtigsjakkformatet med store direktesendinger. Vi har rettighetene til flere av de største turneringene og ligger på i underkant av 100 sendedager i året. Nå søker vi deg som vil bidra til at TV 2 utvikler og leverer det beste sjakkproduktet lineært og digitalt.

Vi leter etter deg som brenner for sjakksporten. Du trenger ikke være journalist eller ha tv-faglig bakgrunn, men er opptatt av gode og kreative formidlingsevner og forståelse for hva som fenger et bredt sjakkpublikum. Om du også kan sitte i studio, er det en fordel, men absolutt ingen nødvendighet. Av annen kompetanse ser vi etter deg med gode relasjons- og samarbeidsevner, gode skriveferdigheter, evne til å jobbe selvstendig og strukturert, like å jobbe i team, kreativitet og evne til å se muligheter.


Arbeidsoppgaver:

Innholdsproduksjon til sjakk sendingene

Herunder sosiale medier

Følge opp profiler

Mulig deltagelse i studio og/eller vaktsjef ansvar

Sentral i å utvikle sjakk på alle TV 2s plattformer


Vi tilbyr spennende og utviklende oppgaver i landets største sportsredaksjon. Helg og kveld må påregnes. Arbeidssted Bergen eller Oslo.


Har du noen spørsmål vedrørende stillingen? 

Ta kontakt med 

Christine Espeland - Prosjektleder, tlf : 90557713 

Margrethe Håland Solheim - Klubbleder, tlf: 45492227 

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.