Kristiansand

Trainee

Har du planer om å bli advokat etter jusstudiet?
Løpende

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig på Sørlandets største advokatkontor? Da bør du søke om et traineeopphold hos oss!

 

Som trainee får du verdifull innsikt i våre advokaters arbeidshverdag, og muligheten til å jobbe sammen med dem innenfor en rekke ulike rettsområder. Våre traineer får blant annet bistå i rettssaker og delta i klient- og forhandlingsmøter, samt bistå i utformingen av kontrakter, utredninger og prosesskriv. I tillegg får du som trainee delta på faglige og sosiale arrangementer som avholdes i perioden du er hos oss.

 

Traineeoppholdene er lønnet og har en varighet på 4 uker. Vi tar inn 4-5 traineer hvert år, og alle traineer får egen kontorplass og fadder som sørger for tett oppfølging og løpende tilbakemeldinger.

 

Vi behandler søknadene i to omganger hvert år. Søknadsfristene for trainee-stillingene er 15. oktober på høsten og 1. mars på våren

 

Advokatfirma Tofte Hald

Tofte Hald er Sørlandets største advokatkontor.


Vi holder til i Arendal og Kristiansand.  


Tofte Hald yter juridisk bistand til et betydelig antall offentlige oppdragsgivere, store, mellomstore og små virksomheter, samt privatklienter. Vi bistår vi de fleste bransjer innenfor alle forretningsjuridiske fagområder.