USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Oslo, Norge

Kommersiell produktutvikler

Vil du være med å utvikle digitale annonseprodukter i TV 2?
FRONT.POSITION.ASAP
13.02.2022

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal og en av landets sterkeste merkevarer. Vårt mandat er å være samlende for det norske folk med både seriøs nyhetsformidling og inspirerende underholdning!


Det digitale reklamemarkedet er i kontinuerlig endring, og blir mer og mer teknologidrevet. Vi søker nå en kommersiell produktutvikler som vil bli en sentral ressurs i arbeidet med å forbedre eksisterende, og utvikle nye digitale annonseprodukter i markedet. Som kommersiell produktutvikler får du en spennende og tverrfaglig rolle med muligheten til å jobbe og samarbeide på tvers av avdelinger og fagområder i TV 2. Stillingen vil gi deg varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, og den kan formes i teknisk, analytisk eller kommersiell retning, avhengig av din bakgrunn, erfaring og interesse. Vi oppfordrer unge talenter med relevant utdannelse og kompetanse til å søke – vi lærer deg gjerne opp!


Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være

… å ha produktansvar for å utvikle våre digitale annonseprodukter, hovedsakelig for displayannonser/bannerannonser.

… å eksperimentere, A/B-teste og gjøre dypdykk i tallene som ligger bak slik at vi kan utvikle og forbedre våre annonseprodukter.

… å samarbeide tett med TV 2s redaksjoner, produktutviklingsteam og videodesk.

 

Det er en fordel om du

… er kommersielt orientert og har god teknisk forståelse.

… har erfaring innen produktutvikling.

… er selvgående, initiativrik og har god gjennomføringsevne.

… har god evne til å samarbeide, og trives med å jobbe i team.

… har god innsikt, eller sterk interesse for, mediemarkedet og reklameteknologi.

… har en teknologi-relatert utdannelse eller erfaring med digital markedsføring.

 

Vi tilbyr

… en kreativ og spennende arbeidshverdag med varierte og utfordrende arbeidsoppgaver.

… konkurransedyktige betingelser.

… gode pensjons- og forsikringsordninger.

… arbeidsplass i moderne lokaler på Bjørvika i Oslo.

… så mye sport, nyheter og underholdning du orker på TV 2 Play!

 

TV 2 og markedsavdelingen ser inkludering og mangfold som en styrke. Vi har som mål å være et team bestående av medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi oppfordrer derfor kandidater med ulik bakgrunn og erfaring til å søke.

 

Om du lurer på noe, ikke nøl med å kontakte Jonathan Brænde - Leder for kommersiell produktutvikling på jonathan.braende@tv2.no eller 993 08 827.


TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.