no
no
en

Vi søker kloke hoder

Åpen søknad

FRONT.POSITION.POSITION_DESCRIPTION

Svensson Nøkleby representerer det bredeste og mest internasjonale juridiske fagmiljøet utenfor Oslo. Sommeren 2018 flyttet vi inn i nye lokaler sentralt i Drammen sentrum, og vi har vekstambisjoner. Derfor er vi alltid på jakt etter dyktige jurister og kloke hoder som kan hjelpe oss med å bygge og videreutvikle et moderne advokatfirma. 

Send oss gjerne en åpen søknad hvis du kunne tenke deg å bli en av oss. 


FRONT.POSITION.DEADLINE

FRONT.POSITION.ONGOING

Svensson Nøkleby Advokatfirma ANS

Førstevalget


Svensson Nøkleby er det største advokatfirmaet i drammensregionen med 50 medarbeidere. Dette er viktig for oss, fordi det gjør oss allsidige og fleksible. Men like viktig er det at klientene våre alltid opplever det personlige engasjementet og oppfølgingen de forventer og fortjener. Det gjør oss til førstevalget.


Vi vet at vår suksessfaktor er de menneskene som jobber hos oss. Derfor skal vi også være førstevalget når dyktige og ambisiøse advokater, fullmektiger og administrasjonsmedarbeidere søker jobb. De skal oppleve at en jobb hos oss utfordrer og utvikler dem, både menneskelig og profesjonelt, og at de er en del av et solid fagmiljø med påvirkning og gjennomslagskraft både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. 


Svensson Nøkleby er medlem av Eurojuris Norge, en landsdekkende sammenslutning av 17 uavhengige advokatfirmaer som samarbeider faglig og sosialt. I tillegg til å være en del av et større nasjonalt fagmiljø, er vi også en del av det internasjonale nettverket Eurojuris International. Det åpner for samarbeidsmuligheter med 6000 advokater i hele Europa.


Besøk vår hjemmeside:
svenssonnokleby.no

Tlf. 32 25 55 00