Oslo, Norge

Kundeansvarlig TV 2

Vi søker salgsrådgiver til et av Norges største mediehus!
FRONT.POSITION.ONGOING

TV 2 er en av landets sterkeste merkevarer. Våre nyhets- og underholdningsflater når hele befolkningen gjennom TV, digitale flater og via strømming, og dette gir oss en unik posisjon i det kommersielle markedet! 

 

Vi er i sterk vekst, og søker ny Kundeansvarlig til TV 2 Markeds mest lønnsomme satsningsområde! Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling, hvor du gjennom direktekontakt med annonsører, reklamebyråer og mediebyråer vil utarbeide og presentere kampanjeløsninger basert på Norges største programkonsepter og sportsrettigheter; Kompani Lauritzen, Farmen, Skal vi danse, Fotball VM/EM, Champions League, Tour de France m.fl.

  

Som salgsrådgiver i TV 2 får du muligheten til å bygge egen kundeportefølje, primært gjennom innsalg og oppsalg av våre produkter til nye nasjonale og internasjonale kunder. Du kan tilby annonsørene markedets bredeste produktportefølje, blant annet innenfor områdene konseptsamarbeid, produktplassering, annonsørinnhold, online video og reklamefilm, samt stadig nye produkter som kommer til! 


Du vil ha overordnet budsjettansvar, men vil jobbe sammen med dyktige kollegaer fra forskjellige fagområder for å sette sammen best mulig løsninger for dine kunder. Stillingen krever at du er handlekraftig, lærevillig, har høyt tempo og positiv energi! 


Stillingen rapporterer til salgsleder, og du vil bli en del av et svært kompetent og fremoverlent miljø i TV 2’s Markedsavdeling. Avdelingen teller i dag over 70 personer, med bred kompetanse innen markedsføring, teknologi, produksjon og salg. Vi er en ung avdeling, med høyt fokus på trivsel, samhold og utvikling.  


Vi ser etter deg som …   

Trigges av å jobbe i en bransje med stadige endringer, der det er viktig å være tilpasningsdyktig og løsningsorientert. Hos oss vil du jobbe med alle våre TV- og digitale kanaler. Du vil holde deg oppdatert på alle disse områdene, og du vil være en ressursperson for dine kunder.  

Vi ønsker oss en utadvendt, empatisk og ambisiøs kollega!  


Det er en fordel at du innehar flest mulig av disse kvalifikasjonene/egenskapene: 

  • Relevant utdannelse på Bachelor eller Master nivå innenfor økonomi og/eller markedsføring.  
  • Gode økonomiske og tallmessige evner  
  • Minimum 1-2 års salgserfaring med gode resultater, gjerne fra B2B segment, evt. annet, relevant kundeorientert arbeid. 
  • Kommersiell teft  
  • Erfaring fra og nettverk i mediebransjen  
  • Erfaring fra og kompetanse i digitale kanaler 
  • Sterke verbale og skriftlige kommunikasjonsevner 

 

Vi er opptatt av å investere i og støtte våre medarbeidere; Du vil få god opplæring og trening både i medie- og salgsfaget, og det er gode karrieremuligheter. Du blir en del av en inkluderende, motiverende og sosial arbeidsplass, som holder til i nye og flotte lokaler i Bjørvika. 

 

For spørsmål, ta kontakt med Salgsleder Ann Kristine Illescas på tlf: 965 02 492, eller e-post: aki@tv2.no  

Vi gleder oss til å høre fra deg! 

 

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.