FRONT.POSITION.EXPIRED_JOB

Praksisplass

Praksisplass i TV 2 for journalistikkstudenter fra OsloMet
11.05.2022

Vi har nå ledige praksisplasser for studenter i journalistikk fra OsloMet. Vi har flere ulike redaksjoner i Oslo og Bergen som det er mulig å søke seg til: Umiddelbar publisering (TV 2 Nyhetskanalen og tv2.no), Innenriks Oslo/Bergen, Utenriks og TV 2 Sporten. Det forventes at praktikantene kan levere til flere plattformer.

Arbeidsoppgaver

Praktikantene får muligheten til å produsere egne saker til alle plattformer i tillegg til å deske råmateriale fra andre kilder. Vi bruker mange ulike verktøy – fra bildebehandling og videoredigering til utforming av grafikkplakater. Nødvendig opplæring blir gitt i starten av praksisperioden.

Kvalifikasjoner

Gode allmennkunnskaper og godt språkøre. Evne til å jobbe i team.

Personlige egenskaper

Vi søker idérike, selvstendige og kunnskapsrike studenter med sans for nyheter.

Vi tilbyr

En spennende og lærerik praksisperiode med gode muligheter for å nå et nasjonalt publikum med sakene dine. Det er hektisk her, men vi lover deg gode kolleger med godt humør. Du blir lønnet i henhold til tariff for praktikanter.

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.