USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Oslo

Leder innsikt, tv2.no

Vil du være med å bygge ett av Norges største nyhetsnettsteder?
FRONT.POSITION.EXPIRED_JOB

Har du lyst til å jobbe tett sammen med redaksjonene til TV 2, og hjelpe dem med å bygge et av Norges største nyhetsnettsteder? Vi har store ambisjoner for vekst på tv2.no, og for å lykkes med målene våre blir innsikt og analysearbeid helt sentralt. Vi ser etter et “analysehode” som setter retning for hvordan vi skal jobbe innsiktsdrevet både i ledelsen og i redaksjonene. 


Sentrale arbeidsoppgaver blir å konkretisere behov for innsikt, utforme hypoteser og sørge for riktig bruk av analyseverktøy i ledelse og i redaksjonene. Du vil også følge opp sporing av data fra de ulike flatene våre (tv2.no, TV 2 Nyhetsappen, mm). Du blir tett koblet på hvordan vi bygger opp alt fra dashboard til rapporter og varslinger. Vi vil bruke Linkpulse/Kilkaya til sanntidsmåling av trafikk på tv2.no, mens vi har vår egenutviklede Analyseplattform til dypere innsikt og analyser som bla. tilgjengeliggjøres i BI-løsningen vår i Looker. 

 

Produkteieren blir bindeleddet mellom Team Data og Innsikt og Vekstteamet for Friflater (tv2.no og apper) som leder utviklingsarbeidet. Rollen blir en pådriver for at vi jobber mer innsiktsdrevet og sette eksperimenter i system for å sikre vekst. Du trenger ikke være en ferdig utlært analytiker for å søke rollen hos oss, her får du faglig råsterke kollegaer å støtte deg på - både på analyse- og på redaksjonssiden. 


Vi ser etter deg som

 • Er en selvstendig og proaktiv person som har et smittende engasjement for å jobbe innsiktsdrevet.
 • Vil “misjonere” og bygge kompetanse i resten av organisasjonen om data og analyse.
 • Kanskje har erfaringer fra å jobbe i redaksjoner og forstår utfordringer og muligheter.
 • Er sulten og lidenskapelig i å kontinuerlig utvikle deg og teamet faglig og personlig.


Vi tilbyr

 • Mulighet til å jobbe i Norges mest spennende mediebedrift 
 • Frihet under ansvar og fleksibel arbeidstid og -sted
 • En god porsjon med utfordringer blant motiverte og engasjerte kollegaer
 • Jobbe tett på redaksjoner, vekstteam og analysemiljøer i TV 2.
 • En spennende arbeidsplass i Diagonale, sentralt i Oslo sentrum.
 • Konkurransedyktig lønn
 • Pensjons- og forsikringsordninger over snittet
 • Gratis TV 2 Play Total


For spørsmål om stillingen, ta kontakt med leder for vekstteam friflatene Vilde Feet (vilde.feet@tv2.no, +4792045742).TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.