Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Bergen

Frontend/Fullstack Utvikler

TV 2 søker erfaren Frontend/Fullstack Utvikler til Team SKS
Søknadsfristen er utløpt

TV 2 har i flere tiår levert uforglemmelige øyeblikk til det norske folk. Med et marked i kontinuerlig endring har TV 2 Play blitt stadig viktigere i dette arbeidet, og nå har vi store ambisjoner i årene som kommer. Målet for TV 2 Play er å være førstevalget når nordmenn skal se underholdning, nyheter og sport. Hos TV 2 vil du bli del av et in-house teknologimiljø hvor vi jobber i kryssfunksjonelle teams. 


Team Søk, Konvertering og Salg (SKS) søker derfor nå etter en erfaren Frontend/Fullstack Utvikler til å skape de beste brukeropplevelsene for over 1 million nordmenn! Hovedmålet til teamet du vil bli en del av er å støtte vår kommersielle avdeling med å nå de ambisiøse vekstmålene til kunder på TV 2 Play og de øvrige flatene til TV 2. Dette gjøres gjennom stadig forbedring av våre webbaserte flater, teknisk tilrettelegging for å gjøre TV 2s tjenester mer synlig i søk, og å bruke TV 2s flater til å konvertere flest mulig brukere og potensielle kjøpere til kunder.


Vi jobber etter en lean arbeidsmetodikk med fokus på teste-måle-lære. Som utvikler i TV 2 får du innflytelse over utviklingsløpet helt fra konsept til produksjon, og en unik mulighet til å påvirke hverdagen til det norske folk. Vi jobber også tett med bl.a. vårt sterke in-house UX-miljø og våre øvrige utviklingsteam i et stort teknologisk miljø som teller over 150 utviklere og teknologer!

 

Du vil få jobbe med

… grensesnitt som direkte treffer massevis av brukere hver dag: kjøpsflyter, frontender for integrasjon med TV 2s samarbeidspartnere, konto-, login- og registreringsflyter, for å nevne noe.

… spennende teknologier. Vi kjører React, Next.js, Typescript på frontend, samt en JVM-basert backend med mye bruk av f eks. Kotlin, Postgres, Kafka m.m. Vi deployer flere ganger daglig i GCP/k8s-clusteret vårt og er veldig åpne for diskusjoner og bidrag rundt teknologivalg og innovasjon.

… søkemotor-optimalisering (SEO) og konverteringsrate-optimalisering

… utstrakt bruk av eksperimentering (både gjennom A/B-testing og andre metoder). Teamet eksperimenterer for eksempel med ulike måter å nå nye potensielle kunder, drive opp- og mersalg til eksisterende kunder, samt hvordan man best skal holde på kundene.

 

Vi tilbyr

… frihet under ansvar og fleksibel arbeidstid og -sted

… en god porsjon med utfordringer blant motiverte og engasjerte kollegaer

… en spennende arbeidsplass i Media City Bergen

… tilgang til TV 2s eget treningsrom og trening med kolleger (for eksempel tennis, yoga, klatring, Stoltzen og mye mer)

… Skikkelig kule firmafester og teambuilding turer

… Stor valgfrihet på utstyr, f eks digg headset, mekanisk tastatur, osv.

… konkurransedyktig lønn uten kompliserte bonusmodeller

… solide pensjon- og forsikringsordninger

… gratis TV 2 Play Total og Disney+

 

Vi ser etter deg som

... har relevant utdannelse på bachelor- eller master-nivå, eller annen relevant erfaring.

… har en brennende interesse for web-teknologi

… kjenner det siste nye av rammeverk, men også liker vanilje

… digger å lage gode brukeropplevelser

… er sulten og nysgjerrig på nye måter å løse problemer på, både metodisk og teknologisk

… synes det er viktig å levere i henhold til de forventningene som er skapt

… er opptatt av devops og å bidra til utvikling også på CI/CD-fronten

… har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner

… trives med å jobbe i team

 

Er du sulten etter å jobbe med noen av de mest spennende fagområdene om dagen så vil vi gjerne ta en prat med deg. Har du spørsmål om stillingen, så send en e-post til christian.evensen@tv2.no


Passet denne rollen ikke helt? TV 2 satser videre på digitalisering og ser etter folk i mange ulike roller (frontend, backend, full-stack, business analysts, arkitekter, teamledere etc.). Sjekk ut våre karrieresider, eller bare ta kontakt.

 Om utvikling og teknologi i TV 2

Hver dag ser nesten halvparten av befolkningen i dette lille landet innhold fra TV 2. Hvordan er det mulig å nå så mange mennesker? Jo, med unik kompetanse og verdensledende teknologi.

Hos oss jobber 150 nysgjerrige utviklere og teknologer med å gjøre nyheter, sport og underholdning tilgjengelig for folk. Uten teknologi hadde det ikke vært noe TV 2. Heller ikke noe Farmen, Champions League, vær-app eller en personalisert strømmetjeneste.

Vi mener at de som gjør jobben kjenner arbeidet best. Derfor gir vi teamene våre friheten til å løse problemstillingene slik de mener er best selv, enten det er pulserende livesendinger, nye funksjoner i TV 2 Play-avspilleren, nye reklameprodukter eller håndtering av store mengder data.

Med frihet kommer også ansvar. Du må ta initiativ og eierskap. Også til komplekse problemstillinger. For det er ikke teknologien selv, men folkene bak som gjør de store fremskrittene. Derfor er det viktig for oss at også folkene våre hele tiden utvikler seg. Vi er opptatt av en modig og raus kultur som gir deg trygghet til å feile og rom for å skape.

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.