Bergen

Backend-utvikler

Er du vår nye Backend-utvikler?
FRONT.POSITION.ONGOING

Backend-utviklere

 

TV 2 har i flere tiår levert uforglemmelige øyeblikk til det norske folk. I et marked i kontinuerlig endring har TV 2 Play blitt stadig viktigere i dette arbeidet, og nå har vi store ambisjoner i årene som kommer. Målet for TV 2 Play er å være førstevalget når nordmenn skal se underholdning, nyheter og sport.


Hos TV 2 vil du bli del av et in-house teknologimiljø hvor vi jobber i kryssfunksjonelle teams. 


Hovedmålet til teamet “Bruker og Ordre” er å tilby APIer for abonnementshåndtering, kjøp, registrering og innlogging til alle TV 2s tjenester, samt integrasjoner med samarbeidspartnere i ordre- og bruker-domenet. Teamet har også ansvar for produkt plattform med tilhørende produkt konfigurering. Vi tilrettelegger også arbeidsverktøy for kommersiell avdeling og kundesenteret for bruker- og kundebetjening.


Vi jobber etter en lean arbeidsmetodikk med fokus på teste-måle-lære. Som Backend-utvikler i TV 2 får du innflytelse over utviklingsløpet helt fra konsept til produksjon, og en unik mulighet til å påvirke hverdagen til det norske folk. Vi jobber også tett med bl.a. vårt sterke in-house UX-miljø og våre øvrige utviklingsteam i et stort teknologisk miljø som teller over 150 utviklere og teknologer!

 

Du vil få jobbe med

… kjernevirksomheten innen TV 2s bruker-/ordresystemer som per i dag er direkte ansvarlig for over 1,5 milliarder av TV 2s omsetning

… videreutvikling av våre systemer for innlogging, registrering og identity-håndtering for over en million brukere

… mulighet til å utvikle tjenester med fremtidsrettede teknologier og prinsipper som Kotlin, Kubernetes, Kafka, Elastic-stacken, flere skyløsninger (GCP og AWS) og mye mer

… integrasjoner og teknisk samarbeid med mange interessante partnere, som f eks. TV-distributører og andre mediehus

 

Vi tilbyr

… frihet under ansvar og fleksibel arbeidstid og -sted

… en god porsjon med utfordringer blant motiverte og engasjerte kollegaer

… en spennende arbeidsplass i Media City Bergen

… tilgang til TV 2s eget treningsrom og trening med kolleger (for eksempel tennis, yoga, klatring, Stoltzen og mye mer)

… Skikkelig kule firmafester og teambuilding turer

… Stor valgfrihet på utstyr, f eks digg headset, mekanisk tastatur, osv

… konkurransedyktig lønn uten kompliserte bonusmodeller

… solide pensjon- og forsikringsordninger

… gratis TV 2 Play Total og Disney+

 

Vi ser etter deg som

… har høyere utdanning innen IT

… kjenner det siste nye av rammeverk, men også liker vanilje

… digger å lage gode brukeropplevelser

… er sulten og nysgjerrig på nye måter å løse problemer på, både metodisk og teknologisk

… er opptatt av devops og sikkerhet, og av å bidra til utvikling også på CI/CD-fronten

… synes det er viktig å levere i henhold til de forventningene som er skapt

… har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner

… trives med å jobbe i team

 

Er du sulten etter å jobbe med noen av de mest spennende fagområdene om dagen så vil vi gjerne ta en prat med deg. Har du spørsmål om stillingen, så send en e-post til oyvind.vevang@tv2.no.


Passet denne rollen ikke helt? TV 2 satser videre på digitalisering og ser etter folk i mange ulike roller (frontend, backend, fullstack, business analysts, arkitekter, teamledere etc.). Sjekk ut våre karrieresider, eller bare ta kontakt.

 

Arbeidssted: Bergen

 Om utvikling og teknologi i TV 2

Hver dag ser nesten halvparten av befolkningen i dette lille landet innhold fra TV 2. Hvordan er det mulig å nå så mange mennesker? Jo, med unik kompetanse og verdensledende teknologi.

Hos oss jobber 150 nysgjerrige utviklere og teknologer med å gjøre nyheter, sport og underholdning tilgjengelig for folk. Uten teknologi hadde det ikke vært noe TV 2. Heller ikke noe Farmen, Champions League, vær-app eller en personalisert strømmetjeneste.

Vi mener at de som gjør jobben kjenner arbeidet best. Derfor gir vi teamene våre friheten til å løse problemstillingene slik de mener er best selv, enten det er pulserende live-sendinger, nye funksjoner i TV 2 Play-avspilleren, nye reklameprodukter eller håndtering av store mengder data.

Med frihet kommer også ansvar. Du må ta initiativ og eierskap. Også til komplekse problemstillinger. For det er ikke teknologien selv, men folkene bak som gjør de store fremskrittene. Derfor er det viktig for oss at også folkene våre hele tiden utvikler seg. Vi er opptatt av en modig og raus kultur som gir deg trygghet til å feile og rom for å skape.

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.