USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Bergen

Løsningsarkitekt - Sportdata

Bli med å bygge hjemmebanen for norsk idrett
FRONT.POSITION.ASAP
13.11.2022

Løsningsarkitekt - Sportdata


TV 2 skal i årene som kommer bygge norsk idretts hjemmebane, i en skala som Norge aldri har sett på teknologifronten med tusenvis av kamper som skal spres ut til det norske folk. Dette er en satsing som mobiliserer hele TV 2, men som naturlig nok stiller ekstra krav til teamet som jobber med sportsdata og vår evne til å ha stålkontroll på disse fra kilden til bruken i TV 2 på alt fra planlegging til grafikk i sendingene. Satsingen gjelder hele landet, fra kyst til kyst, alle nivåer, fra toppidrett til grasrot, og alle aldersgrupper. Internasjonale sportsrettigheter vil være viktige for TV 2 også i årene som kommer, men størst av alt er lidenskapen for norsk idrett. 

Vi har kommet et langt stykke på vei med å jobbe innsikts- og datadrevet i TV 2 med sports- og nyhetsdata, og nå trenger vi enda flere flinke folk på veien videre. Vi ser nå etter en løsningsarkitekt som vil kjenne på pulsen i Bergens mest spennende teknologimiljø og bryne seg på moderne teknologier og løsninger som betyr noe for folk. 


Du vil få jobbe med

… å sikre høykvalitets dataleveranse fra en rekke eksterne leverandører ut til våre interne utviklingsteam og sluttbrukere

… arkitektur med fokus på skalering og feiltoleranse, samt utfordre løsninger

… se på helheten av hvordan vi jobber i dag, og komme med løsninger til hvordan vi skal jobbe bedre med innsikt og data fremover


Vi tilbyr

… mulighet til å gjøre TV 2 mer data- og innsiktsdrevet i Bergens beste utviklingsmiljø

… frihet under ansvar og fleksibel arbeidstid og -sted

… en god porsjon med utfordringer blant motiverte og engasjerte kollegaer

… gode muligheter til kompetanseutvikling, både i daglig arbeid, internt i TV 2 og eksternt på konferanser o.l

… en spennende arbeidsplass i Media City Bergen, sentrums nye innovasjonshub

… tilgang til TV 2s eget treningsrom og trening med kollegaer i #THT (alt fra tennis, svømming, spinning, yoga, Stoltzen og mye mer)

… stor valgfrihet på utstyr, f. eks digg headset, mekanisk tastatur, osv

… Valgfritt OS å hacke fra

… Skikkelig kule firmafester og teambuilding turer

… konkurransedyktig lønn uten kompliserte bonusmodeller

… gode pensjons- og forsikringsordninger

… gratis TV 2 Play Total med Disney+


Vi ser etter deg som

… har høyere utdanning innen IT, eller erfaring fra utvikling eller en arkitekt-rolle

… evner å se det store bildet, lære deg nye teknologier og fokusere på at vi velger riktig løsning til riktig problem i en travel hverdag

… trigges av utfordringer med å jobbe med store datamengder og kompleksitet

… har sans for struktur, er nysgjerrig og tar ansvar

… initierer arkitektur-diskusjoner og måter å løse tekniske oppgaver på

… vil samarbeide tett med arkitekter i andre team for å sikre helhetlig arkitektur som gir fart og fleksibilitet

… trives med å jobbe i team


Er du arkitekten vi ser etter, og er sulten etter å jobbe med et av de mest spennende fagområdene om dagen, så vil vi gjerne ta en prat med deg. Har du spørsmål om stillingen, så send en e-post til Frode Drønen, Direktør - Data og Integrasjon, frode.dronen@tv2.no.


Passet denne rollen ikke helt? TV 2 satser videre på digitalisering og ser etter folk i mange ulike roller (front-end, full-stack, business analyst, arkitekter, teamledere etc.). Sjekk ut våre karrieresider, eller bare ta kontakt.


Om utvikling og teknologi i TV 2

Hver dag ser nesten halvparten av befolkning i dette lille landet innhold fra TV 2. Hvordan er det mulig å nå så mange mennesker? Jo, med unik kompetanse og verdensledende teknologi.

Hos oss jobber 150 nysgjerrige utviklere og teknologer med å gjøre nyheter, sport og underholdning tilgjengelig for folk. Uten teknologi hadde det ikke vært noe TV 2. Heller ikke noe Farmen, Champions League, vær-app eller en personalisert strømmetjeneste.

Vi mener at de som gjør jobben kjenner arbeidet best. Derfor gir vi teamene våre friheten til å løse problemstillingene slik de mener er best selv, enten det er pulserende livesendinger, nye funksjoner i TV 2 Play-avspilleren, nye reklameprodukter eller håndtering av store mengder data.

Med frihet kommer også ansvar. Du må ta initiativ og eierskap. Også til komplekse problemstillinger. For det er ikke teknologien selv, men folkene bak som gjør de store fremskrittene. Derfor er det viktig for oss at også folkene våre hele tiden utvikler seg. Vi er opptatt av en modig og raus kultur som gir deg trygghet til å feile og rom for å skape.

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.