Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Bergen

Lead Android utvikler

Ønsker du å ha påvirkningskraft på app-utvikling i TV 2 Play?
Søk snarest
30.11.2022

Lead Android utvikler


TV 2 har i flere tiår levert uforglemmelige øyeblikk til det norske folk. Hver dag når TV 2 ut til en stor andel av alle nordmenn gjennom TV 2 Play appene, tv2.no og TV-kanalene våre. Vi har store ambisjoner i årene som kommer, og målet til TV 2 Play er å være førstevalget for nordmenn som skal se underholdning, nyheter og sport.


I Play Apps teamet jobber vi direkte ut mot hundretusenvis av brukere slik at de skal få nyheter og underholdning hele uken, og vi på teamet synes det er veldig spennende å jobbe noe som er så synlig og kjent over hele landet! Vi leverer appene til Android, Android TV, Android Automotive (Polestar-bilene feks) og Android-baserte distributørbokser, i tillegg til iOS, tvOS, Samsung TV, LG TV, Chromecast og web.


Vi jobber hele tiden med et fokus om å teste ut nye features og måle om vi klarer å øke både bruk, seing og tilfredshet med løsningen. Før alle oppgaver settes ut i live jobber vi tett med et dyktig UX-team slik at også utviklere får gitt god input til designet før vi starter på oppgaven. På den måten får vi både gode opplevelser ut til kunde, og lite friksjon i kodejobben som må gjøres for å komme dit.


For øyeblikket jobber vi med et stort Hjemmebane-prosjekt. Dette handler om hvordan vi skal få norske idretter som håndball, fotball, ishockey og mye mer ut til det norske folk på best mulig måte. Her vil du og teamet være en viktig del av arbeidet, samtidig som dere vil samarbeide tett med andre team i TV 2 for å tilpasse APIer og datagrunnlag til appenes behov. Vi jobber også med mange andre spennende prosjekter som ikke handler om sport, så du trenger ikke være sportsinteressert for å trives her!


Du vil få jobbe med

… Å kode Kotlin all the way

… Clean architecture basert på MVVM og feature-moduler

… Å bruke async med coroutines og flows

… Å snuse på compose

… API-teams som tilpasser endepunkt til UX og klientenes behov

… Et UX-team (og ledelse) som virkelig hører på utviklerne

… I stor grad selv bestemme løsning ut i fra organisasjonens overordnede mål

… Skrive robust kode du føler deg ferdig med ved prodsetting

 

Vi tilbyr

… Frihet under ansvar, fleksibel arbeidstid og -sted og en hverdag uten timeføring

… En god porsjon med utfordringer blant motiverte og engasjerte kollegaer

… Mulighet til å omsette kreativ galskap til gode prosjekter for TV 2 Play

… En spennende arbeidsplass i Media City Bergen, sentrums innovasjonshub

… Tilgang til TV 2s eget treningsrom og mange andre treningstilbud

… Sjansen til å jobbe med Android både på mobil, TV og biler

… Jobbe tett med Google, som er strategisk partner til TV 2

… Stor valgfrihet på utstyr, f eks digg headset, mekanisk tastatur, osv

… Valgfritt OS å hacke fra

… Konkurransedyktig lønn uten vanskelige bonusmodeller

… Skikkelig kule firmafester og teambuilding turer

… Gratis TV 2 Play Total og Disney+


Vi ser etter deg som

… Digger å lage gode brukeropplevelser

… Har en brennende interesse for mobil- og TV-teknologi (og til og med bil!)

… Er selvstendig og strukturert

… Er løsningsorientert med et ønske om å lage kvalitet

… Legger merke til at klokken slår 13:37

… Behersker engelsk og norsk, både skriftlig og muntlig

… Er lidenskapelig opptatt av å kontinuerlig utvikle deg og teamet både faglig og personlig


Er du Android-utvikler og er nysgjerrig på å jobbe med en av de største plattformene i TV 2 Play så vil vi gjerne ta en prat med deg. Har du spørsmål om stillingen eller bare vil høre litt mer om hvordan vi jobber, ta kontakt med Tormod Tønnesen på tormod.tonnesen@tv2.no.


Passet ikke denne rollen helt? TV 2 trenger flinke folk i mange ulike roller; frontend (web og native apps), fullstack, backend, business analyst, arkitekter, teamledere etc. Sjekk ut våre karrieresider på jobb.tv2.no, eller bare ta kontakt.


Søknader vurderes fortløpende.

Om utvikling og teknologi i TV 2

Hver dag ser nesten halvparten av befolkningen i dette lille landet innhold fra TV 2. Hvordan er det mulig å nå så mange mennesker? Jo, med unik kompetanse og verdensledende teknologi.

Hos oss jobber 150 nysgjerrige utviklere og teknologer med å gjøre underholdning, nyheter og sport tilgjengelig for folk. Uten teknologi hadde det ikke vært noe TV 2. Heller ikke noe Farmen, vær-app eller en personalisert strømmetjeneste.

Vi mener at de som gjør jobben kjenner arbeidet best. Derfor gir vi teamene våre friheten til å løse problemstillingene slik de mener er best selv, enten det er pulserende livesendinger, nye funksjoner i TV 2 Play-avspilleren, nye reklameprodukter eller håndtering av store mengder data.

Med frihet kommer også ansvar. Du må ta initiativ og eierskap. Også til komplekse problemstillinger. For det er ikke teknologien selv, men folkene bak som gjør de store fremskrittene. Derfor er det viktig for oss at også folkene våre hele tiden utvikler seg. Vi er opptatt av en modig og raus kultur som gir deg trygghet til å feile og rom for å skape.

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.