Bergen

Backend-Utvikler - Content Discovery

Vil du være med å lage den beste TV 2 Play for brukeren?
FRONT.POSITION.ONGOING

Backend-utviklere - Content Discovery


TV 2 har i flere tiår levert uforglemmelige øyeblikk til det norske folk. Media er et marked i kontinuerlig endring, og strømmetjenester som TV 2 Play har blitt et stadig viktigere medium for å nå ut til flest mulig. 

Vi har store ambisjoner i årene som kommer, og målet til TV 2 Play er å være førstevalget når nordmenn skal se underholdning, nyheter og sport.


I Content Discovery teamet jobber vi direkte ut mot hundretusenvis av brukere slik at de skal få nyheter og underholdning hele uken, noe som alle vi på teamet virkelig synes er gøy! Vi leverer en fullstendig løsning av personalisering til TV 2 Play. Dette består av alt fra anbefalinger via maskinlæring, søk, redaksjonelle verktøy og analyser og skalerbare APIer. Vi jobber for at brukeren skal ha den beste opplevelsen når de strømmer hos oss. I teamet jobber vi iterativt og eksperimentelt, hvor du vil få mange muligheter til å ta initiativ og få ansvar rundt oppgavene våre.


For tiden jobber vi med Hjemmebane-prosjektet. Dette prosjektet handler om hvordan vi skal få norske idretter som håndball, fotball, ishockey og mer ut til det norske folk på best mulig måte. Her vil du og teamet være en viktig del av arbeidet, samtidig som dere vil samarbeide tett med andre team i TV 2. Vi jobber også med mange andre spennende prosjekter som ikke handler om sport, så du trenger ikke væresportsinteressert for å trives her!


Vi ser etter deg som:

- Har høyere utdanning innen IT, eller erfaring fra utvikling

- Ønsker å kontinuerlig utvikle deg og teamet både faglig og personlig

- Er glad i systemutvikling og problemløsning 

- Ønsker muligheten til å jobbe i populære teknologier som Golang.

- Er opptatt av kvalitet i kode og “self-healing” systemer, DevSecOps og CI/CD

- Trigges av utfordringer med å jobbe med store datamengder og kompleksitet

- Har sans for struktur, er nysgjerrig og tar ansvar

- Er aktiv i arkitektur-diskusjoner og måter å løse tekniske oppgaver på

- Trives med å jobbe i team

 

Vi kan tilby deg:

- Et team som jobber med nye teknologier i et heterogent miljø med høye ytelseskrav

- Spennende utfordringer blant motiverte og engasjerte kollegaer 

- En spennende arbeidsplass i Media City Bergen, sentrums nye innovasjonshub

- Frihet under ansvar og fleksibel arbeidstid

- Konkurransedyktig lønn 

- Tilgang til TV 2s eget treningsrom og trening med kolleger i #THT (alt fra tennis, yoga, klatring og mye mer)

- Gratis TV 2 Play Total og Disney+


Er du en av utviklerne vi ser etter, og er sulten etter å jobbe med et av de mest spennende fagområdene om dagen, så vil vi gjerne ta en prat med deg! Har du spørsmål om stillingen, så send en e-post til Kenneth Gangstø, Product Manager for Content Discovery teamet  kenneth.gangsto@tv2.no.

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.