Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Oslo

Underholdningsjournalist tv2.no

Vil du bidra til å styrke tv2.no og har et stort engasjement for TV 2s programmer?
09.10.2022

Vi skal ansette en journalist i en i fast stiling til å jobbe med TV 2s programmer og underholdningsjournalistikk på TV2.no.

Vi søker deg som følger godt med på TV 2s programmer og som kan bidra til å styrke tv2.nos posisjon som nyhetsnettsted gjennom å dekke programinnhold på en selvstendig måte og ut fra journalistiske prinsipper.

Du har et brennende engasjement for hvordan disse programmene når ut digitalt - og hvordan saken/videoen din kan skape mest mulig engasjement i sosiale medier og på TV 2 Play.


 Kompetansekrav:

  • Du må jobbe raskt, med et bredt spekter av programmer i ulike sjangre.
  • Du må ha jobbet journalistisk i en nasjonal redaksjon de siste 3-5 årene. Derfra må du kunne vise til stor produksjon av artikler og videoer i høyt tempo, også på breaking news og i sosiale medier.
  • Du behersker tekst-, bilde- og videoproduksjon til nett og tv.
  • Du kan lage egne grafiske videopakker til webteaser for de ulike programmene. 
  • Du trigges av å jobbe i grensesnittet mellom analyse og digital journalistikk.
  • Det er en stor fordel om du har et etablert kildenettverk innen norsk underholdningsbransje. Du er engasjert og godt oppdatert på norske profiler og følger godt med på hva disse gjør i sosiale medier.
  • Du brenner etter å være først med de viktigste underholdningsnyhetssakene, og best på nyhetene alle snakker om.
  • Du må ha stor arbeidskapasitet, gode samarbeidsegenskaper og god presseetisk forståelse.
  • Du er plattformuavhengig. I redaksjonen vil din primære publiseringsplattform være TV2.no og sosiale medier, men også Nyhetskanalen og TV 2s 1830- og 21-sendinger, samt produksjon av webteaser til TV 2s programmer.


 

Vi kan tilby jobb i en spennende redaksjon med kreative, engasjerte og humørfylte kolleger.


Tiltredelse: 1. januar 2023 eller etter nærmere avtale

Stillingen kan medføre noe reisevirksomhet. Helg- og kveldsjobbing må påberegnes under sesong, men ikke fast turnus.

Har du spørsmål om stillingen, kontakt: 

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.