Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Innholdsleder internasjonale sportsrettigheter

TV 2 Sporten styrker satsingen rundt flere av våre viktigste rettigheter!
10.10.2022

TV 2 Sporten har som mål å være nummer 1 på sport i Norge, og vi styrker satsingen med våre internasjonale sportsrettigheter. I denne rollen vil du få muligheten til å jobbe med flere av de viktigste rettighetene i TV 2 Sporten, deriblant spydspisser som VM i skiskyting og verdenscupen i langrenn og alpint, sykkelsatsingen med bl.a. Tour de France, Paris-Roubaix og Tour of Norway, sjakkrettighetene våre, samt enkeltstående sportshøydepunkter gjennom året.


Som innholdsleder vil du få ansvar for å øke interessen og engasjementet rundt disse rettighetene. Du vil være sentral i arbeidet med å videreutvikle og fornye dekningen av idrettene, på tvers av lineære og digitale sendeflater. Vi håper du kommer inn med kreativ kraft og gjennomføringsevne, og tør å utfordre det etablerte.

Du vil jobbe tett med teamene for hvert idrettsområde, i både planlegging, evaluering og utvikling. Du vil også samarbeide med øvrige avdelinger i TV 2, samt eksterne partnere og rettighetshavere. I tillegg vil du sitte tett på dialogene inn mot flere av profilene som jobber med de ulike idrettene.

Som innholdsleder internasjonale rettigheter vil du være sentral i arbeidet med å identifisere og vurdere nye satsingsområder, deriblant enkeltstående sportsevents. Utvalget av events varierer fra år til år, og her vil du få muligheten til å beslutte hvilke events vi skal sende, samt eie den redaksjonelle satsingen rundt eventet.


TV 2 Sporten har rettigheter til flere av de største TV-idrettene i Norge, og et meget sterkt profilkorps. I tillegg har vi dyktige og engasjerte kollegaer, og et godt arbeidsmiljø. Vi ser etter en innholdsleder med lidenskap og energi, som ønsker å være med å skape uforglemmelige idrettsøyeblikk sammen med resten av TV 2 Sporten.

TV 2 og TV 2 Sporten ser inkludering og mangfold som en styrke. Vi har som mål å være et team bestående av medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi oppfordrer kandidater med ulik bakgrunn til å søke.


Stillingen rapporterer til Redaksjonssjef Live Sport. Arbeidssted er Oslo eller Bergen.


Kompetansekrav:

 • Du har et brennende engasjement for sport
 • Du har lederegenskaper, og helst tidligere erfaring med å lede team
 • Du må mestre høyt tempo med flere pågående oppgaver
 • Du er løsningsorientert, og har gjennomføringsevne
 • Du har helst erfaring fra kreative og/eller redaksjonelle miljøer
 • Du har analytiske evner, og kompetanse til å evaluere prosjekter både innholdsmessig og kommersielt
 • TV 2 Sporten legger stor vekt på et godt arbeidsmiljø. Du må derfor ha gode samarbeidsevner, være interessert i å dele kunnskap og være den lagspilleren som gjør at et team fungerer


Vi tilbyr:

 • Et spennende og profesjonelt arbeidsmiljø, med dedikerte og engasjerte kollegaer
 • En arbeidsplass med gode muligheter for utvikling
 • Nye og moderne arbeidslokaler sentralt i Bjørvika eller Media City Bergen
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Tilgang til TV 2 Play Total
 • Tilgang til TV 2s eget treningsrom


For mer informasjon om stillingen: 

 • Redaksjonssjef Live Sport, Ingrid Marie Zeiner – 95 70 73 78
 • HR-partner, Kirsti Alnes – 41 27 74 64
 • Klubbleder, Margrethe Håland Solheim – 45 49 22 27


Foto: NTB

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.