Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Bergen
Bergen, Norge

UX Lead

Vi søker en UX Lead til vårt stadig voksende miljø for UX og brukeropplevelse
30.11.2022

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal og en av landets sterkeste merkevarer. TV2.no er en del av mediehuset TV 2. TV2.no og TV 2 Play er TV 2s digitale satsningsområder og skal vokse vesentlig i årene som kommer. Mediehuset TV 2 gjør nå et betydelig løft for å ruste opp den digitale kompetansen. I TV2.no jobber vi skulder ved skulder med redaksjonene for å utvikle fremtidens digitale løsninger.


Vårt UX-miljø er i stadig vekst og vi søker en erfaren UX-Lead. TV 2 har en rekke digitale tjenester innen sport, nyheter og underholdning og denne posisjonen vil i hovedsak ha ansvar for tjenester som tv2.no og våre apper som er til fri bruk for folk i Norge. 

Hos oss vil du få ansvar for produkter og tjenester som er viktig for folks liv, og du vil ha ansvar for at brukeropplevelsen er fantastisk og konsistent. Vi har et stort fagmiljø med dyktige UX-designere, tjenestedesignere og utviklere, og du vil være den som er ansvarlig for at alle trekker i samme visuelle retning. Du vil ha stålkontroll på merkevaren TV 2 og sørge for at den blir ivaretatt i våre produkter og tjenester.

 

Vi søker deg som:

 • Er meget erfaren innen UX-design
 • Fremmer kunnskapsdeling
 • Kjenner glede når du får andre til å skinne
 • Holder deg oppdatert innen teknologi og UX som fag
 • Er bunnsolid på Figma

 

Vi kan tilby deg:

 • Spennende utfordringer blant motiverte og engasjerte kollegaer 
 • En spennende arbeidsplass i Media City Bergen, sentrums nye innovasjonshub
 • Frihet under ansvar og fleksibel arbeidstid
 • Konkurransedyktig lønn 
 • Tilgang til TV 2s eget treningsrom og trening med kolleger i #THT (alt fra tennis, yoga, klatring og mye mer)
 • Gratis TV 2 Play Total og Disney+

 

Spørsmål kan rettes til kenneth.greve@tv2.no

Leder for UX, innovasjon og konsept

 

I søknaden er det avgjørende at du legger ved lenke eller pdf og viser til arbeid du har gjort.

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.