no
no
en

Elsker du sport, nyheter og å formidle kreative historier i sosiale medier? Da ser vi etter deg!

Søknadsfristen er utløpt
SoMe-journalist, TV 2 Sporten

Stillingsbeskrivelse

Vi leter etter en idérik SoMe-journalist som skal produsere innhold fra både sportsnyheter og våre rettigheter til TV 2 Sportens populære kontoer i sosiale medier. 

Dette er et engasjement med varighet på to og et halvt år. Arbeidssted Bergen. Oppstart snarlig. 

 

Vi søker etter deg som er lidenskapelig opptatt av sport, har spisskompetanse på sosiale medier, og som vet hva som skal til for å fortelle gode historier på ulike digitale plattformer. Du må ha erfaring med produksjon av video og/eller korte innslag eller snutter, og evne å jobbe selvstendig fra idé til ferdig innslag. Du fungerer også bra i team. Jobben vil også innebære å følge med på, og være delaktig i å utvikle, kommersielle muligheter i sosiale medier i tett samarbeid med både rettighetsutvikling og markedsavdelingene våre.

 

Du vil få jobbe med flere av Norges beste formidlere på aktiv idrett, og tett på større rettigheter som Premier League, Champions League, Europa League og Tour de France. Du vil jobbe i et skapende og godt miljø i en av Nordens mest spennende medieklynger i Media City Bergen.  

 

Kvalifikasjoner: 

·      Vi ser etter deg som er kunnskapsrik og kreativ på digitale plattformer.  

·      Du må ha en godt og lekent språk (muntlig og skriftlig).

·      Må kunne redigere selv på alle plattformer - og ha et godt og lekent blikk for visuell presentasjon. 

·      Å ha erfaring med videoproduksjon både som reporter og fotograf er interessant for oss. Har du bakgrunn fra mer         grafisk produksjon inn mot sosiale medier, er vi også spent på å høre fra deg. 

·      Du må ha god forståelse og teft for hva som er bruker- og delevennlig i sosiale medier. 

·      Du er nysgjerrig og elsker å følge de siste trendene i sosiale medier

  

Personli egenskaper: 

·      Du er selvstendig, kreativ, iderik og liker å jobbe i høyt tempo

·      Du liker å utvikle deg og holde deg oppdatert  

·      Du elsker å fortelle gode historier 

·      Du må ha stor interesse for sport og nyheter. 

 

For å bli vurdert til stillingen, må du legge med 1-3 arbeidsprøver. Dette kan være SoMe-videoer, andre saker du har laget, eller en video som presenterer deg og din motivasjon for denne jobben å en kreativ måte som mulig. 

 

 

Kontaktperson:

Anniken Hjertholm, Redaksjonssjef, innhold, TV 2 Sporten (tlf 99708673)

Kyrre Øvrebø, Publiseringssjef, TV 2 Sporten  (tlf 41521804)

Henrikke Helland, Klubbleder (91136639)

Søknadsfrist

07.12.2018

TV 2

Mediehuset TV 2s virksomhet omfatter både lineær-TV med alle TV 2s kanaler og strømme-TV med TV 2 Sumo, samt Norges raskest voksende nyhetsnettsted, TV2.no. TV 2 er Norges største kommersielle TV-kanal og en av landets sterkeste merkevarer.

Mediehuset TV 2 står bak en rekke etablerte varemerker som TV 2, TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no og TV 2 Skole.

Selskapets visjon er å skape uforglemmelige øyeblikk, mens de grunnleggende verdiene er å sjarmere, engasjere og utfordre. TV 2 driver betydelig forretningsutvikling knyttet til morgendagens medier.