no
no
en

Ønsker du å jobbe med bransjens skarpeste hoder?

Søknadsfristen er utløpt
Bid- og Ranking Manager
Oslo

Stillingsbeskrivelse

Wikborg Rein er et av Norges ledende og mest internasjonale forretningsadvokatfirmaer. Ved våre kontorer i Oslo, Bergen, London, Singapore og Shanghai, bistår vi nasjonale og internasjonale virksomheter, både i offentlig og privat næringsliv. 


Vi søker etter en Bid- og Ranking Manager som vil lede og utvikle våre anbuds- og rankingsprosesser. Stillingen inngår i Markedsavdelingen, som har et bredt ansvarsområde og samarbeider tett med alle deler av virksomheten. Wikborg Rein er i sterk vekst og har store ambisjoner for fremtiden, og vårt anbuds- og rangeringsarbeid har høy strategisk prioritet. Stillingen byr på stort selvstendig ansvar, og du får muligheten til å være med på en spennende reise i et advokatfirma i sterk medvind. 


Ansvarsområder

Bid-ansvaret innebærer å ha prosjektledelsen for anbud og å sørge for at det er topp kvalitet på anbudsbesvarelsene. Ranking-ansvaret handler om å strukturere innleveringer og dokumentasjon forespurt av internasjonale rangeringsselskaper, tekstproduksjon og kvalitetssikring av leveranser. 


Konkrete arbeidsoppgaver vil være:

 • Prosjektledelse av anbudsprosesser 
 • Utarbeide anbudsdokumenter i samarbeid med advokater
 • Løfte det interne anbudsarbeidet og utarbeide gode og effektive rutiner 
 • Overvåke anbudsbaser og prioritere anbud i samarbeid med ansvarlig partner 
 • Føre register over varighet på rammeavtaler 
 • Holde kontakt med rangeringsbyråene 
 • Styre innleveringer og dokumentasjon på rangeringer 
 • Forberede markeds- og kommunikasjonsmateriell fra ranking- og anbudsprosesser 
 • Diverse analysearbeid knyttet til eksisterende og nye kunder 
 • Bistå med andre oppgaver i Markedsavdelingen 


Kompetanse og erfaring

Du jobber selvstendig, har stort driv, god forretningsforståelse og liker å sitte «tett på» forretningen. Du har god erfaring med prosjektledelse, trives med et høyt aktivitetsnivå og har en kundefokusert tilnærming. Du kommuniserer klart og tydelig, evner å tenke helhetlig og får gjennomslag på tvers. I tillegg er det fint om du har forståelse for trender og drivere i advokatbransjen og ser hvordan dette påvirker markedet og kundebehov. 


Vi søker deg som har: 

 • Høyere utdannelse
 • Svært god skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk 
 • Erfaring fra anbudsprosesser i B2B-markedet
 • Strategisk blikk, men sans for operativt arbeid 
 • God penn med evne til å uforme og tilpasse tekst til kontekst
 • Øye for detaljer og arbeider målrettet og strukturert 
 • God digital kompetanse og stor arbeidskapasitet 
 • Minimum 3-5 års relevant erfaring, fortrinnsvis fra konsulent-, kommunikasjons- eller advokatbransjen


Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt. 


Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode forsikringsordninger og muligheten til å jobbe i et engasjert og positivt team der vi spiller hverandre gode. 


Kontaktinformasjon
For nærmere opplysninger om stillingen ta kontakt med leder for Markedsavdelingen, Tone Indrebø Næs, på 959 055 14. 

Søknadsfrist: 10. desember 2018

Søknadsfrist

10.12.2018

Wikborg Rein Advokatfirma AS

Wikborg Rein er et av Norges ledende og mest internasjonale forretningsadvokatfirmaer. Ved våre kontorer i Oslo, Bergen, London, Singapore og Shanghai, bistår og rådgir vi nasjonale og internasjonale virksomheter, både i offentlig og privat næringsliv. Vår ekspertise og erfaring bygges gjennom kontinuerlig utvikling av våre advokater, nære samarbeidsrelasjoner mellom våre kontorer samt et utstrakt nettverk i inn– og utland.  


Fagkunnskap og bransjeerfaring

For å gi våre klienter den beste oppfølging, har Wikborg Rein egne team innenfor en rekke viktige bransjer i norsk næringsliv; bank og finansindustri, corporate, shipping, offshore, energi/olje/gass, fiskeri og sjømat,  næringseiendom, industri og offentlig virksomhet. Vi har også kompetansegrupper for de ulike juridiske fagområdene som har ansvaret for at Wikborg Rein ligger i forkant i faglige spørsmål. Kombinasjonen mellom fagkunnskap, bransjeerfaring og kommersiell forståelse gjør at vi er i stand til å løse utfordringer og utvikle nye forretningsmuligheter for våre klienter.


Tilgjengelighet

Våre råd er ofte kritiske for de prosessene klientene våre er oppe i. Vi vet at tilgjengelighet og tempo derfor er viktig for å ha den nødvendige fremdriften i prosjektene, og vi legger stor vekt på å leve opp til disse forventningene.


Rådgivere i viktige situasjoner

Våre klienter er opptatt av å få råd og veiledning når deres virksomhet står overfor viktige situasjoner. Typiske situasjoner kan være kjøp og salg av eiendeler eller råvarer, restrukturering, krisehåndtering, konseptutvikling, kontraktsforhandlinger, ansettelsesforhold, oppkjøp, finansiering, omorganisering med mer. For å kunne gi best mulig råd og veiledning om disse situasjonene, har vi egne team med advokater som kjenner prosessene og sørger for at klientenes utfordringer løses i henhold til gjeldende lover og regler.