Oslo, Norge

Digital optimaliseringsspesialist

Vil du være med på å sikre veksten til TV 2 Play?
11.12.2022

Som Digital Optimaliseringsspesialist vil du være med på å styrke TV 2 Play sin allerede sterke rolle i strømmemarkedet. Du vil bli en del av avdelingen som jobber for å sikre økt brukervekst for TV 2 Play. Du vil få ansvar for at vi øker sannsynligheten for salg på TV 2 Play sine flater.  

 

Du vil jobbe i en spennende avdeling som samarbeider tett med andre tekniske og kommersielle team i TV 2. Sammen skal vi gjennom metodisk og analytisk arbeid skape vekst ved å utvikle gode kundereiser på tvers av TV 2 sine mange flater. 

 

Som Digital Optimaliseringsspesialist i avdelingen Abonnement, Salg og Konvertering så vil du rapportere til leder for salg og konvertering. 

 

Arbeidsoppgaver: 

 • Opprette og optimalisere ulike landingssider for å sørge for at vi får mest mulig effekt ut av trafikken vi mottar.  
 • Sørge for at vi har gode landingssider med innhold til ulike målgrupper. 
 • Identifisere optimaliseringmuligheter og tiltak basert på innsikt som gir økt brukervekst. 
 • Planlegge og gjennomføre tester på landingssider og i kanaler. 
 • Rapportere og dokumentere effekt på brukervekst. 
 • Samarbeide med markedsføringsavdelingen for å sikre at vi får mest mulig effekt av trafikken vi kjøper. 

 

Vi tror du har følgende kvalifikasjoner: 

 • Du har erfaring med å evaluere og optimalisere kundeopplevelser på tvers av enheter, kanaler og ulike kontaktpunkter. 
 • Du har erfaring med webanalyse og evaluering av ulike trafikk-kilder. 
 • Du har en god evne til å sette deg inn i ulike brukerbehov og forstå ulike motivasjonsfaktorer. 
 • Du har driv og engasjement for hvordan teknologi- og datadreven markedsføring sikrer vekst. 
 • Erfaring fra andre abonnementsprodukter / TV eller media er en fordel 
 • God kjennskap til og erfaring med analyse og innsiktsarbeid. 

 

Personlige egenskaper: 

 

Du er flink til å forstå forretningsmessige utfordringer og er kreativ med tanke på løsninger. Du blir trigget av muligheten til å se nye sammenhenger, og leter etter muligheter som kan bidra til kontinuerlig forbedring av salg. Du er systematisk, nysgjerrig, analytisk og sosialt utadvendt, samt har høy gjennomføringskraft. Du har evnen til å kommunisere og presentere analyser tydelig og overbevisende, samt flink til å lytte og ta tilbakemeldinger. I denne rollen er det også viktig at du er strukturert og detaljorientert. 

 

Ta kontakt med leder for salg og konvertering Kristian Schüffner på tlf. 951 41 111, om det er noe du lurer på.

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.