no
no
en

Vi søker kiropraktor til etablert praksis ved vår klinikk på Storo

Kiropraktor Oslo
Sandakerveien

Stillingsbeskrivelse

Klinikk for Alle-kjeden har en moderne og flott tverrfaglig klinikk på Storo. Terapeutene våre har stor faglig bredde og vi kan tilby et spennende tverrfaglig miljø der vi legger vekt på personlig oppdatering og utvikling av hverandre.


En av våre kiropraktorer slutter, og vi søker derfor etter en kiropraktor til vår klinikk. Det er ønskelig med en etablert kiropraktor, men turnuskandidater vil bli vurdert. Arbeidstiden vil være innenfor klinikken åpningstider. Alle våre terapeuter er selvstendig næringsdrivende og må beherske norsk flytende (muntlig og skriftlig)


Du er: 
 • Selvstendig, initiativrik og samarbeidsorientert
 • Positiv, utadvendt og har et godt humør
 • Fleksibel, lærevillig og interessert i å jobbe i et tverrfaglig miljø


Evt. spørsmål om stillingen rettes til fagsjef Martin Pran ved klinikk for Alle Storo. 

Mobil: 917 72 441

Søknadsfrist

Snarest

Klinikk for Alle

Klinikk for Alle ble etablert i 1989 som et tverrfaglig tilbud til alle med plager i muskel- og leddsystemet.
Vi har siden starten vokst og er i dag en kjede på 30 klinikker med godt over 300 terapeuter og ansatte fordelt på de store byene i Norge.

Klinikk for Alle var de første i Skandinavia som integrerte tverrfaglig behandling med tradisjonell medisin.
Vi satte faglig prestisje til side for å kunne tilby pasientene våre et veldokumentert og effektivt behandlingstilbud. På alle våre klinikker legger vi stor vekt på forbyggende behandling og god veiledning i tillegg til vanlig symptombehandling.

I 2019 gjennomførte våre kiropraktorer, fysioterapeuter, osteopater, akupunktører, muskelterapeuter, leger, manuellterapeuter, naprapater, ernæringsfysiologer og coacher over 450 000 behandlinger på over 60 000 personer.