no
no
en

Trainee

For dyktige og motiverte studenter tilbyr Harris traineeopphold

Stillingsbeskrivelse

I praksis advokat?


Som trainee i Harris får du muligheten til å oppleve hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig i firmaet.  


Vi legger vekt på at våre advokater skal få varierte oppgaver, ansvar for egne saker og prosedyreerfaring. Dette får du som trainee en smakebit av. Alle traineer får en advokat som fadder, og som sørger for at du får faglig utfordrende saker å jobbe med. Du får også delta på interne kurs og sosiale arrangementer. 


Traineene tar aktivt del i sakene ved kontoret blant annet ved å delta i møter med klienter og motparter. Som ledd i traineeoppholdet får du også være med i saksforberedelsen og gjennomføringen av en hovedforhandling i retten. 

Harris engasjerer 3-4 studenter til traineeopphold hvert semester.

Har du lyst til å prøve deg som trainee og har spørsmål om Harris sin traineeordning, er du velkommen til å ta kontakt med advokatfullmektig Silje Vevle Nordtvedt.


Hva kan du forvente som trainee og nyansatt i Harris?

Advokat Ingrid Kyvig deler sine erfaringer fra traineeopphold og karrierestart i Harris her.

Søknadsfrist

Løpende

Harris Advokatfirma AS

Harris er et fullservice advokatfirma med hovedkontor i Bergen. Vestlandet har alltid vært vårt kjerneområde, men våre advokater bistår i da klienter over hele landet. 


Harris har 44 advokater og advokatfullmektiger, i alt 59 ansatte, og er et av de største advokatfirmaene i landet med hovedkontor utenfor Oslo. Harris er alltid på utkikk etter motiverte og dyktige medarbeidere.


Harris er et firma i vekst og utvikling. Vi yter bistand til næringsliv, kommuner/offentlige etater og privatpersoner innenfor de fleste rettsfelt.


Som medarbeider i Harris kan du forvente:

  • God og variert sakstilgang
  • Et fagmiljø med meget høy kvalitet
  • Gode muligheter for faglig utvikling
  • Svært gode muligheter for prosedyreerfaring
  • Et uformelt og godt sosialt miljø
  • Ukentlige treninger (innefotball og Stoltzen e.l.)