Oseanograf

STIM søker Oseanograf
29.07.2024

Vi søker etter oseanograf som bidra med kompetanse og engasjement til våre oppdrag og prosjekter innen havstrøm, bølge, hydrometri og batymetri. 

I STIM Miljø blir du del av et sterkt og tverrfaglig team med store faglige utviklingsmuligheter, spennende arbeidsoppgaver og en fleksibel arbeidshverdag. Relevant arbeidserfaring er et gode, men nyutdannede oppfordres også til å søke. Noe reisevirksomhet må påregnes. 

Arbeidssted er fortrinnsvis en av våre avdelinger i Bergen eller Harstad. Andre arbeidssted kan vurderes. 


Arbeidsoppgaver 

Hos oss blir arbeidshverdagen en fin blanding av rutineoppdrag, utviklingsoppgaver og prosjektarbeid. Stillingens innhold vil kunne avhenge av dine kvalifikasjoner, men innebærer blant annet:  

  • hydrografi-, strøm- og bølgemåling 
  • instrumenthåndtering 
  • innhenting, analysering og rapportering av data 
  • modellering av bølger, strøm og bunnpåvirkning 
  • tverrfaglig prosjektarbeid og utviklingsoppgaver 
  • Kunderådgivning


Kvalifikasjoner og egenskaper 

Vi ser etter deg som har høyere teknisk utdanning innen oseanografi, eller har annen relevant utdannelse på mastergradsnivå. Relevant arbeidserfaring er en fordel, men ingen forutsetning.  Erfaring med programmeringsspråk som for eksempel MATLAB, Phyton eller R er verdifullt, og det er også en fordel om du har erfaring med 3D-modellering. 

Viktige egenskaper er framfor alt en genuin interesse for eget fag og en åpenhet for utvikling og tverrfaglig samarbeid. Du bør være selvstendig og samvittighetsfull i gjennomføringen av egne oppgaver, og positiv og deltakende i samarbeid. 

Førerkort er en forutsetning, da stillingen innebærer reisevirksomhet. 


Vi kan tilby 

Et hyggelig og utviklende arbeidsmiljø med: 

·      En spennende og variert arbeidshverdag 

·      Konkurransedyktige lønns- og pensjonsbetingelser 

·      Mulighet til å bidra på flere av STIMs satsingsområder 

·      Et dyktig og tverrfaglig kollegium lokalisert langs kysten 

·      Gode muligheter for personlig og faglig utvikling og kompetanseheving 


Kontaktperson 

Henrik Rye Jakobsen, Leder Kunnskapstjenester 

T: 90 84 34 84  

E: henrik.jakobsen@stim.no 

STIM

STIM har gjennom 35 år vært med på havbruksindustriens reise til å bli Norges viktigste fremtidsnæring og er en ledende internasjonal leverandør av fiskehelseprodukter og –tjenester.

 

STIM er en kompetanse- og innovasjonsbedrift som jobber side om side med havbruksnæringen for å øke fiskevelferd og produktivitet blant kundene våre. STIM jobber tett med ACD Pharma, Polarfeed og de øvrige selskapene i Nordly Holding.

 

STIM er til stede der hvor kundene trenger oss; fra de norske avdelingene i Bergen, Florø, Måløy, Trondheim, Harstad, Finnsnes og Tromsø til Chile, Skottland, USA, Canada og Island. Hovedkontoret er Lofoten Bio Centre, på Leknes i Lofoten. Selskapet har 72 ansatte.