Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Oslo, Norge

SVW Prosedyreskolen 2024

Sikter du deg inn på en karriere som advokat ? SVW Prosedyreskolen gir deg muligheten til å lære de praktiske aspektene ved å skulle gå i retten.
18.08.2024

Savner du praktisk læring på studiet? Er du nysgjerrig på hvordan det er å prosedere sivile saker i retten? Hos oss får du nå en unik mulighet til å lære av bransjens beste advokater innen tvisteløsning og prosedyre!

Prosedyreskolen retter seg mot studenter på 3. og 4. studieår som ønsker å få bedre innblikk i sivilrettslig prosedyre. 


Gjennom 3 samlinger i våre lokaler vil du få lære mer om sivilprosess, prosedyre og få nyttige tips på veien til advokatbevilling. Hver samling blir avsluttet med litt mat og drikke. Her kan du knytte kontakter med våre advokater og andre studenter. Den siste samlingen setter vi opp en Moot Court, etterfulgt av felles middag og utdeling av kursbevis. 


Prosedyreskolen har begrenset antall plasser, så send oss en kortfattet søknad og relevant dokumentasjon. Vi gleder oss til å høre hvorfor akkurat DU ønsker å være med!


Datoer for samlinger:

26. september 17.00-20.00

10. oktober   17.00-20.00

24. oktober   16.00-21.30


Søknadsfrist: 18. august

Du vil få en tilbakemelding fra oss senest 23. august på hvorvidt du har fått plass. 

Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig

Simonsen Vogt Wiig er et ledende forretningsjuridisk advokatfirma med kontor i de største byene i Norge samt Singapore.


Våre 180 advokater bistår alle sentrale bransjer, og bygger varige relasjoner med våre klienter ved å kombinere inngående forretningsforståelse og juridisk spisskompetanse i rådgivningen.


Høy kvalitet i alle ledd skal være førende for vår virksomhet. Gjennom samarbeid og tilgjengelighet tilrettelegger vi for relevant og effektiv kommunikasjon og rådgivning til våre klienter.


Vi har kapasitet til å kunne være både spesialiserte og allsidige, og ekspertise til å kunne løse de mest krevende problemstillingene og de største oppdragene.