Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Lillehammer

Advokater/advokatfullmektiger

Ønsker du en karriere i Thallaug?
14.06.2024

Vi søker flere dyktige advokater/advokatfullmektiger som kan styrke våre team innen forretningsjuss og fast eiendom ytterligere.


Vi vil gjerne komme i kontakt med deg som:

  • Er nysgjerrig, ambisiøs og faglig dyktig
  • Har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • Har noen års erfaring som jurist, men også nyutdannede og årets kandidater er velkomne til å søke


Vi tilbyr:

  • Et anerkjent og sterkt fagmiljø
  • Svært varierte arbeidsoppgaver innen de fleste rettsområder og bransjer
  • Gode muligheter for prosedyre
  • Konkurransedyktige betingelser


Hos Thallaug får du dyktige og engasjerte kollegaer i et hyggelig og raust arbeidsmiljø. Vi har fokus på en sunn balanse mellom jobb og fritid. Lillehammer-regionen kan i den forbindelse friste med sin unike kombinasjon av kulturelle og urbane kvaliteter, nærhet til natur/friluftsliv og kort reiseavstand til Stor-Oslo og OSL Gardermoen.


Søknader behandles konfidensielt. Tiltredelse etter avtale.


Spørsmål kan rettes til Kristian Berg Tomren (kt@thallaug.no) eller Aslak Runde (ar@thallaug.no)

Advokatfirmaet Thallaug

Thallaug er et av Norges største advokatfirmaer utenom storbyene og Innlandets største advokatfirma.

Med 24 medarbeidere har vi en god kombinasjon av erfarne advokater og nyutdannede. Vi er tilstrekkelig mange til å gi den enkelte advokat anledning til å spesialisere seg, samtidig ønsker vi at advokatene beholder noe av den gode "allrounderen" som ser sammenhenger og kan betjene klienten på mer enn ett felt.

Vi yter med få unntak bistand innen hele spekteret av juridiske tjenester, både på det forretningsjuridiske og det privatjuridiske feltet.

Som ansatt hos Thallaug får du dyktige og engasjerte kollegaer i et hyggelig og raust arbeidsmiljø. Vi tilbyr også gode muligheter for prosedyre.

Vi har fokus på en sunn balanse mellom karriere og fritid. Lillehammer-regionen kan i den forbindelse friste med sin unike kombinasjon av kulturelle og urbane kvaliteter, nærhet til natur/friluftsliv og kort reiseavstand til Stor-Oslo og OSL Gardermoen.