Stavanger, Norge

Advokater / advokatfullmektiger

Er du vår nye kollega?
Løpende

Vi er et nyetablert firma i vekst. Vi har masse å gjøre. Nå både trenger vi - og ønsker oss - flere dyktige og gode kollegaer.


Vi søker både advokater med erfaring og flere advokatfullmektiger.


Hos oss får du tilgang til spennende og varierte oppgaver knyttet til forretningsjuridisk rådgivning, tvisteløsning og prosedyre. I et foreløpig lite og nyetablert advokatfirma, får du tett oppfølging og ekte samarbeid i et lite, erfarent og engasjert miljø, samtidig som du tidlig får selvstendig ansvar for egne saker. Vi jobber ofte i team og samarbeider om sakene.


Dersom du allerede har erfaring med eller interesse for entreprise, offentlige anskaffelser eller erstatningsrett, er det velkomment. Vi tror imidlertid at de beste resultatene for både firma og klient kommer når de riktige menneskene jobber sammen. Dersom du hører hjemme hos oss, og er god på eller interesserer deg for et annet retts- eller bransjeområde, er vår filosofi at også TINDVED skal være god på det. 


Vi leter etter deg med solide faglige resultater, som er faglig engasjert og interessert, og som har lyst til å være med å skape og forme et nyetablert advokatfirma.


Spørsmål om stillingen kan rettes til advokat Ellen Cecilie Mostad på ecm@tindved.com eller tlf 976 99 436. 

Advokatfirmaet Tindved AS

"Only work with good people. We all learn the very hard way, but trust your instinct. Do not work with

people who don't want beautiful, who wish to cut corners to increase profitability. Who, more

dangerously, bring neither elegance nor grace to their working enviroment, but the oposite. Work should

be enjoyable and uplift your spirits as it did the Shakers. Our time on this planet is short, so make it count."

(Alan Moore "DO/DESIGN. Why beauty is key to everything.")


Vårt mål er å skape et advokatfirma der alle gleder seg til å gå på jobb i et personlig og faglig utviklende miljø.


Vi tror at den beste kvaliteten og de beste resultatene – både for oss i TINDVED og for de som bruker oss – kommer av at de riktige menneskene jobber sammen. Vi leter derfor alltid etter den neste rette kollegaen til Team TINDVED. Det han eller hun er gode på skal TINDVED være gode på – ikke omvendt.


TINDVED er tuftet på tanken om at verdiskapning for klientene skjer gjennom faglig kvalitet, skikkelighet, nysgjerrighet, kreativitet og høye ambisjoner på klientenes og sakenes vegne. Denne innstillingen og kulturen mener vi skaper trivsel, energi og tillit, mellom klientene og TINDVED og i vårt interne arbeidsmiljø.


Vi ønsker å vokse med de rette menneskene. De rette menneskene er faglig dyktige og faglig interesserte. De rette menneskene ønsker å delta i skapelsen av det beste firmaet for både ansatte og klienter.


TINDVED er gründet av advokat Ellen Cecilie Mostad. Etter 17 år som advokat og partner med ansvar for tvist og prosedyre i et annet firma, bestemte hun seg for å skape en helt ny advokatvirksomhet. Les mer om hvorfor her: Advokatbladet.