no
no
en
USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Bergen

Butikkmedarbeider

Bli med å etablere Ting på Lagunen!
FRONT.POSITION.ASAP
20.10.2021

Ting åpner Pop Up-butikk på Lagunen fra tidlig november og søker nå etter deltidshjelper med stor fleksibilitet i perioden frem til i januar, med mulighet for forlengelse. Ting tilbyr gave- og interiørting fra kjente merkevarer og unike leverandører. Arbeidsoppgavene i butikkene våre består blant annet i å yte god service som gir fornøyde kunder, drive aktivt salgsarbeid, sikre at butikken til enhver tid er innbydende og gjennomføre vareutpakking og prising.


Vi søker en kundeorientert og erfaren person som er selvstendig, effektiv, hjelpsom og som evner å se kundens behov. Vi rekrutterer medarbeidere til ulike stillingsstørrelser og ønsker at du er tilgjengelig for arbeid i ukedager og helger, samt juleferien. Vi søker deg som:

  • Er en serviceinnstilt og kunnskapsrik selger
  • Trives i en hektisk arbeidshverdag
  • Yter det du kan for å gi kunden en optimal opplevelse hos oss
  • Er ansvarsfull og ryddig
  • Er over 18 år
  • Er interessert i design og interiør
  • Liker salg og møtet med andre mennesker
  • Behersker norsk skriftlig og muntlig

 

Vi lover deg:

·        Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver.

·        En morsom, spennende og utviklende arbeidsplass.

·        Konkurransedyktige betingelser og godt arbeidsmiljø


Er du en av våre nye kollegaer? Send oss din CV og søknad som forteller litt om deg selv. Søknadsfrist er satt til 20.10.2021, men vi intervjuer fortløpende. Har du spørsmål om stillingene og det å jobbe hos Ting kan disse stilles til Pia Irgens Hansen på epost bergen@ting.no eller tlf 476 36 689. Vi ser frem til å høre fra deg!

Ting

Ting AS er en norsk privateid gave- og interiørkjede som ble etablert i Bergen i 1999. Ting kjøper, importerer, utvikler og selger aktuell design og kvalitetsprodukter som bidrar til å skape unike hjem og opplevelser for kundene. Gjennom inspirasjon, lekenhet og enkle kjøpsopplevelser bidrar vi til litt mer glede i hverdagen. På Ting finner du design og interiørprodukter i et stort vareutvalg. Vi fører kjente designmerkevarer og har produkter i alle prisklasser.


Ting har i dag butikker i Bergen, Trondheim, Kristiansand og Oslo Lufthavn Gardermoen, samt nettbutikken ting.no.