Kristiansand

Trainee

Har du planer om å bli advokat etter jusstudiet?
Løpende

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig på Sørlandets største advokatkontor? Da bør du søke om et traineeopphold hos oss!

 

Som trainee får du verdifull innsikt i våre advokaters arbeidshverdag, og muligheten til å jobbe sammen med dem innenfor en rekke ulike rettsområder. Våre traineer får blant annet bistå i rettssaker og delta i klient- og forhandlingsmøter, samt bistå i utformingen av kontrakter, utredninger og prosesskriv. I tillegg får du som trainee delta på faglige og sosiale arrangementer som avholdes i perioden du er hos oss.

 

Traineeoppholdene er lønnet og har en varighet på 4 uker. Vi tar inn 4-5 traineer hvert år, og alle traineer får egen kontorplass og fadder som sørger for tett oppfølging og løpende tilbakemeldinger.

 

Vi behandler søknadene i to omganger hvert år. Søknadsfristene for trainee-stillingene er 15. oktober på høsten og 1. mars på våren

 

Advokatfirma Tofte

Tofte er Sørlandets største advokatkontor med 25 advokater og advokatfullmektiger, i tillegg til fire kontormedarbeidere og daglig leder.


Vi holder til i nye og moderne lokaler i Baneheia Park, Fjellgata 6 i Kristiansand sentrum.  


Tofte yter juridisk bistand til et betydelig antall offentlige oppdragsgivere, store, mellomstore og små virksomheter, samt privatklienter.


I Advokatfirma Tofte bistår vi de fleste bransjer innenfor alle forretningsjuridiske fagområder.