Kristiansand

Trainee

Har du planer om å bli advokat etter jusstudiet?
Løpende

Som trainee hos Tofte vil du få verdifull innsikt i arbeidshverdagen i et ledende advokatfirma på Sørlandet. Du vil få spennende og varierte oppgaver innen ulike juridiske områder, som bl.a. omfatter forberedelse til og deltakelse i rettssaker, klient- og forhandlingsmøter, kontrakts­utforming, utarbeidelse av juridiske notat/utredninger, og mye annet.

 

Traineeoppholdene er lønnet og har en varighet på 4-6 uker. Vi vil ha traineer gjennom hele året.

 

Du vil bli tilknyttet en advokat som følger deg gjennom hele oppholdet. Vi har også en samtale på slutten av traineeperioden hvor oppholdet evalueres begge veier.

 

Under traineeoppholdet får man delta på alle interne faglige og sosiale arrangementer.

 

Traineeordningen vil være en viktig del av rekrutteringsarbeidet med sikte på advokatfullmektiger hos oss. Våre traineer vil som utgangspunkt være studenter på tredje studieår og oppover. Vi tar imot og behandler søknader fortløpende.

 

 

Advokatfirma Tofte

Tofte er Sørlandets største advokatkontor med 20 advokater og 4 advokatfullmektiger i tillegg til fire kontormedarbeidere og daglig leder.


Vi holder til i nye og moderne lokaler i Baneheia Park, Fjellgata 6 i Kristiansand sentrum.  


Tofte yter juridisk bistand til et betydelig antall offentlige oppdragsgivere, store, mellomstore og små virksomheter, samt privatklienter.


I Advokatfirma Tofte bistår vi de fleste bransjer innenfor alle forretningsjuridiske fagområder.