Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Bergen/Oslo

Fotojournalister

Ledige stillinger i TV 2s fotoavdeling for deg som er interessert i sport.
26.03.2023

100% fast stilling fotojournalist Oslo

100% engasjement fotojournalist Bergen

50% engasjementer fotojournalister Oslo

 

Har du lyst å jobbe i kjernen av TV 2 med produksjon av vår nyhets og sportsjournalistikk? Dette er virkelig en unik sjanse til å få jobb i

vår spennende og kreative fotoavdeling, som har ansvar for å utvikle vår visuelle journalistikk!


TV 2 er den nye hjemmebanen for norsk fotball. Vi har en fullspekket rettighetsportefølje og nå skal vi dekke Eliteserien, Toppserien og Obosserien. Vi skal bygge norsk fotball og vise frem det aller beste i både topp og bredde. Vi har også flere rettigheter innenfor vintersport, sykkel, CL og søker etter deg som er brenner for å jobbe med ulikt sportsinnhold.  


TV 2 er et stort mediehus som består av live-TV, strømmetjenesten TV 2 Play, og det nyhetsdrevne nettstedet TV2.no.

Fotoavdelingen er en del av TV 2s sin produksjonsavdeling som jobber tett med nyhets- og sportsredaksjonene.  

TV 2s fotoavdeling leter etter deg med digital kompetanse, journalistisk teft, og ikke minst et brennende engasjement for innhold og formidling. I TV 2 er mulighetene uendelige, utfordringene mange – og du får jobbe sammen med noen av de flinkeste og hyggeligste folkene i mediebransjen. 


Hvem søker vi etter? 

Vi søker etter deg som brenner for å formidle historier med bilder og har sterk visuell forståelse. Du evner å jobbe med både stills og video, og vet når du prioriterer hva ut ifra hva du skal formidle. Fokuset vårt på visuell journalistikk har økt i takt med vår digitale transformasjon. Det er viktig at du brenner for å utnytte fordelene bildespråket har på alle våre plattformer. 

Du er idérik og liker å utforske ulike sjangere. Forteller historier som treffer ungt. Du er like glad i å skrive, som å filme, ta bilder, redigere.  

Som fotojournalist i vår avdeling får du jobbe med vår nyhets og sportsjournalistikk. Din oppgave vil bli å levere alt fra LIVE-produksjon, reportasjer til vår løpende nyhets dekning, breaking news, stillbilder og redigering av innholdet vårt. Nå søker vi også da spesielt etter deg som vil være en del av vår satsning på sport, men som også kan utføre en del av våre andre oppdrag. 

Vi ønsker også at du legger ved arbeidsprøver. Gjerne stillbilder, video eller artikler.  

 

Arbeidsoppgaver: 

 • Du skal jobbe med den daglige nyhets og sportsproduksjonen. Her skal du levere innhold til alle plattformer tilpasset seerne og leserne.
 • Du skal levere videoreportasjer, stillbilder til nettsaker og gå LIVE, og levere innhold til nyhets- og sportsnyheter på TV 2, Nyhetskanalen, ulike sportsrettigheter, tv2.no og SoMe. 
 • Redigere og produsere innhold ut på våre plattformer. 
 • Du har ansvaret for den visuelle historiefortellingen, og må sørge for at reportasjene/artiklene våre er godt fortalt og formidlet visuelt. 
 • Du jobber i team eller alene med innhold til nyhetene eller sporten. 
 • Det er viktig at du kan levere innhold til alle våre plattformer, og liker å utforske måten vi kan formidle innhold digitalt og på SoMe. 


Kvalifikasjoner: 

 • Du må beherske ulike kameraer og ha erfaring med videoredigerings- og bildebehandlingsverktøy. 
 • Ha øyne for gode historier og godt videoinnhold. 
 • Sportsengasjement, og et brennende ønske om å jobbe med sport. 
 • Det er ønskelig at du har redaksjonell erfaring 
 • Du må mestre å jobbe selvstendig, men bidrar også som lagspiller med gode samarbeidsevner 
 • Du må ha førerkort klasse B (Har du ikke det kan vi dessverre ikke ta deg inn) 
 • Arbeidstiden er i tidsrommet 0600 til 2330. Det må påregnes endel helg- og kveldsjobbing. 

  

Personlige egenskaper: 

Du er visuelt sterk, brenner for å formidle historier med bilder og elsker å utfordre innholdsproduksjonen med nye kreative og innovative ideer. Du er en god fotograf, som også takler ulike redigeringsverktøy. Du er opptatt av journalistikk og bygge kildenettverk på egenhånd. Du en som tar initiativ og ansvar, og som også trives godt i team. Det er viktig at du har god kjennskap til sosiale medier og er veldig interessert i hva som er viktig nyhetsinnhold også for yngre seere og lesere. 


Vi tilbyr 

Et spennende nyhetsmiljø med mange engasjerte og dyktige medarbeidere, og du får jobbe i en av mediebransjens største fotoavdelinger. Du vil få mange muligheter og ikke minst utfordrede oppgaver i et hektisk, og ambisiøst mediehus. Du får arbeide med mye variert innhold, der ikke en dag er lik. Mulighetene vil være mange, og du får erfaring og innsikt i hvordan TV 2 jobber på tvers av plattformer i flere redaksjonelle miljøer. Du vil få nødvendig opplæring i utstyr og verktøy. 


Vi ønsker tiltredelse så raskt som mulig.  

 

For spørsmål ang stillingen, kontakt: 

Christine Tobiesen, Redaksjonsleder fotoavdelingen Oslo og Bergen, mob: 936 84 346, cto@tv2.no 

Jon Eirik Olsen, Reportasjeleder Foto, Oslo, mob: 930 65 939, jeo@tv2.no

Therese Henriksen, Reportasjeleder Foto, Bergen, mob: 92614637, the@tv2.no

Margrethe Håland Solheim, Klubbleder NJ, MargretheHaland.Solheim@tv2.no 

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.