Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Bergen, Norge

Deskkoordinator

TV 2s fotoavdeling søker deskkoordinator i Bergen
26.03.2023

Vi søker etter deskkoordinator som tilkallingsvikar i Bergen. Vi søker etter en selvstendig, velorganisert og strukturert person som engasjerer seg for

logistikk, administrativt arbeid, har interesse for journalistikk og er engasjert i innholdsproduksjon.  


TV 2 er et stort univers som består av TV-sendinger, strømmetjenesten TV 2 Play, og TV2.no som er et nyhetsdrevet nettsted. Dette er en unik mulighet til å få

jobbe i TV 2 sin produksjonsavdeling og jobbe inn mot TV 2 sine nyhetssendinger. Vi har fokus på visuell journalistikk, men også på bemanning,

logistikk, utstyr og produksjonsledelse. Som deskkoordinator får du muligheten til å jobbe med alt dette. I tillegg er det viktig at du er serviceorientert og har gode mellommenneskelige ferdigheter.  


TV 2 sin fotoavdeling består i dag av 50 fotojournalister, bildedesk, deskkoordinatorer, samt 15-20 tilkallingsvikarer som lager innhold for både nyheter og sport. Vi har ansvaret for bemanning og produksjonsplanlegging av små og store nyhetshendelser og sportseventer. Våre fotojournalister har ansvaret for visuell presentasjon av nyheter og sport på alle våre flater, samt den tekniske delen av produksjonen.  


Du kan gjerne ha bakgrunn i journalistikk, ledelse, produksjonsledelse eller ha annen relevant erfaring innenfor media.   

  

Arbeidsoppgaver  

Hovedoppgavene for deskkoordinator vil være mange spennende oppgaver, koordinering av ressurser, logistikk og planlegging av våre produksjoner/sendinger. Du får ansvar for bemanningsplanlegging, og må håndtere komplekse produksjonsverktøy.

Deskkoordinator jobber også som støttefunksjon for vaktsjefer/utgavesjefer og produsenter opp mot kveldsendingene våre.

Denne stillingen inngår i en fast turnus på kveld/helg.  

  

Personlig egenskaper  

Du er en engasjert og initiativrik person som liker å ta ansvar.

Du er strukturert, like å ha kontroll og oversikt.

Du er ikke redd for å ha mange oppgaver som kommer på løpende bånd.

Du engasjerer deg i nyheter og er oppdatert på nyhetsbildet. 

Du er positiv og løsningsorientert, og tar i et tak når det brenner.  

  

Vi tilbyr  

Et spennende nyhetsmiljø med mange engasjerte og dyktige medarbeidere. Du vil få mange muligheter og ikke minst utfordrede oppgaver i et hektisk, og ambisiøst mediehus. Du får arbeide med mange ulike oppgaver der ikke en dag er lik.

Mulighetene vil være mange, og du får erfaring og innsikt i hvordan TV 2 jobber på tvers av plattformer i flere redaksjonelle miljøer. Du vil få nødvendig opplæring i verktøy.  

  

For spørsmål ang stillingen, kontakt:  

Christine Tobiesen, Redaksjonsleder foto, Oslo og Bergen, mobil: 936 84 346, cto@tv2.no  

Therese Henriksen, Reportasjeleder foto Bergen, mobil: 926 14 637, the@tv2.no 

Margrethe Håland Solheim, Klubbleder NJ, MargretheHaland.Solheim@tv2.no 

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.