USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Oslo, Norge

Tilkallingsvikarer tv2.no

TV2.no jakter flere nyhetshoder
FRONT.POSITION.ASAP
19.03.2023

TV2.no vokser i et forrykende tempo, og vi trenger flere digitale hoder i vårt satsingsprosjekt. Vi ser nå etter flere tilkallingsvikarer til TV2.no-redaksjonen i Oslo.


Har du erfaring med breaking news? Har du jobbet både med raske, løpende nyheter og større saker? Vi søker etter engasjerte og initiativrike tilkallingsvikarer, som er fleksible og klare for nye utfordringer.

TV2.no består av både breakingavdeling, nyhetsdesk og nyhetsavdeling. Du vil gjerne jobbe i flere av disse avdelingene og kan vise til erfaring fra lignende arbeid i andre mediehus.

Du liker:  

  • Høyt tempo  
  • Å vinne nyhetskampen  
  • Å jobbe på tvers av avdelinger  
  • Å være med på vinnerlaget  
  • Å jobbe med både tekst, video og bilder  
  • At det er morsomt på jobb  

 

Som tilkallingsvikar på TV2.no vil du både jobbe med nyhetsovervåking og breaking news på desk, det løpende nyhetsbildet i felt og på desk, samt jobbe frem egne nyhetssaker. Du elsker nyheter, har gode ideer og tenker kreativt.  

Vi tilbyr spennende jobber i en engasjert redaksjon i Bjørvika, Oslo. Spesifiser gjerne om du også har erfaring med frontredigering eller videoredigering. Om du primært vil jobbe med video i breakingavdelingen, kan du søke både i Oslo-redaksjonen og ved hovedkontoret i Bergen.  

 

Kontakt: 

Kaja Kirkerud, redaksjonssjef TV2.no Nyheter, 402 43 840 

Nina M. Eldor, breakingsjef, 918 69 161 

Ida Falch-Olsen, desksjef, 416 45 921 

Margrethe Håland Solheim, klubbleder, 454 92 227

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.