Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Oslo

Forretningsutvikler/prosjektleder i Addressable TV

Forretningsutvikler/prosjektleder i Addressable TV
24.03.2023

Med TV 2 Play som en av Norges største strømmetjenester er TV 2 i en unik posisjon for å skape nye og effektive reklameprodukter for våre annonsører, og samtidig tilrettelegge for en god brukeropplevelse i tjenesten. Å lykkes med reklame på TV 2 Play er et av TV 2s viktigste satsingsområder fremover for å sikre inntektsgrunnlaget for å levere på TV 2s samfunnsoppdrag.

Vi har gjennom det siste året satt fart på utviklingen og etablert nye tverfaglige team som arbeider med utviklingen av data og målrettingsprodukter, kjøps- og salgsplattform og å digitalisere TV-reklameproduktene.

Som forretningsutvikler/prosjektleder vil du ha en sentral rolle i teamet som har ansvar for strategi og kommersialisering av nye TV-reklameprodukter. Vi søker en person som er komfortabel både med å identifisere og gjennomføre analyser, fremstille og presentere innsikt på en lettfattelig måte samt lede og følge opp prosjekter.


Viktigste arbeidsområder:

●     Lede og koordinere ulike prosjekter innenfor reklameteknologi og nye reklameprodukter på TV 2 Play

●     Ansvar for samhandling med samarbeidspartnere og andre medier

●     Strukturere, prioritere og følge opp initiativer

●     Tett samarbeid med produkteiere og ledere i markedsavdelingen

●     Innhente og sammenstille innsikt fra kunder og markedet

●     Utarbeide og presentere beslutningsgrunnlag

●     Være oppdatert på utviklingen og trender i mediemarkedet


Du vil være en del av teamet Addressable TV i Markedsavdelingen. Rollen vil kreve tett samarbeid med teknologiavdelingen i TV 2, mediekjøpere, annonsører, teknologileverandører og mediesamarbeidspartnere.


Erfaring og kvalifikasjoner:

●     Solide analytiske evner og forretningsforståelse

●     Strukturert, initiativrik og god gjennomføringsevne

●     Evne til å sette seg raskt inn i ulike problemstillinger

●     God evne til å lede andre og motivere de rundt deg

●     Sterke kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig

●     God innsikt i, eller sterk interesse for, mediemarkedet 

●     Relevant utdannelse på masternivå

●     Gjerne 2-4 års erfaring med prosjektledelse og/eller forretningsutvikling, gjerne i medie- eller konsulentbransjen


TV 2 er en inkluderende arbeidsplass og ønsker medarbeidere med ulik bakgrunn. Arbeidsplassen din vil være i Oslo, i våre nye lokaler i Bjørvika.


Har du spørsmål om stillingen, ikke nøl med å kontakte Leder for Addressable TV Ole Andreas Nygaard på tlf. 415 44 411.

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.