USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Oslo

Revenue manager

TV 2 søker revenue manager
07.04.2021

TV 2 har snart 30 års erfaring innen TV- og videofaget, et medium som stadig er i utvikling. Derfor skal vi nå styrke TV 2 Marked med en revenue manager.


En revenue manager i TV 2 er den som optimaliserer reklamevarelageret, estimerer og rapporterer seertall, salg, kapasitet og pris. Gjennom din kunnskap skal du rådgi, bidra med verdifull informasjon til dine kolleger og være en viktig ressurs i andre prosjekter i mediehuset.


Din gjennomføringsevne er essensiell i et marked der strømming, online video og TV er flater som krever kontinuerlig oppdatering og tilpasninger. Derfor ønsker vi deg med erfaring fra mediebyrå, konsulentselskap eller mediebransjen hjertelig velkommen.


Som allmennkringkaster er en del av vårt samfunnsoppdrag å være en tydelig nyhetsformidler og forene det norske folk gjennom ulike typer innhold. Dette stiller noen krav til vårt innhold og journalistikk. Vår dyktige kommersielle avdeling er med på å sikre at vi kan leve opp til disse forpliktelsene.


Det er nettopp her vår revenue manager vil spille en viktig rolle: Du skal være en bidragsyter til å maksimere TV 2s inntekter innen TV og online video. For å tre inn i denne rollen bør du ha relevant utdannelse innen økonomi, teknologi eller markedsføring på masternivå. Dine analytiske evner vil være avgjørende for å spille dine kolleger i en av medie-Norges største kommersielle avdelinger gode. Gode kunnskaper i Excel og Powerpoint er også en fordel.


TV 2 er en inkluderende arbeidsplass og ønsker medarbeidere med ulik bakgrunn. Stillingen har arbeidsplass i Oslo, der TV 2 har helt nye lokaler i Diagonale-bygget mellom Deichmanske bibliotek og Operaen.


Om det er noe du lurer, er det bare å ta kontakt med Leder for planning og markedsanalyse Kristine Riis på 938 24 303 eller kristine.riis@tv2.no.

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.