USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED

Produktsjef for data og målgrupper

Vår nye produktsjef data og målgrupper vil være essensiell i vår bruk av data
07.04.2021

TV 2 er et av landets største mediehus, med TV og digitalt som våre viktigste flater. Vi har satset stort på innlogging og bruk av førstepartsdata. Nå trenger vi en produktsjef som skal sikre at vi lykkes.


Stillingen er underlagt TV 2 Marked og herunder Kommersiell produktutvikling. Du skal lage gode rammeverk slik at vi kan utnytte verdifull data på tvers av TV 2 og for våre annonsører. Det krever at du har en teknisk forståelse, og vet hvordan dette kan skape forretningsverdi. Dermed er det ikke unaturlig at du også vil jobbe tett med Data og integrasjon- og Kundereise/kundeforhold-teamene.


TV 2 er en allmennkringkaster og er forpliktet til å være en tydelig nyhetsformidler og forene det norske folk gjennom ulike typer innhold. For at vi skal fortsette å produsere kvalitetsjournalistikk og -innhold er vi også avhengige av en solid kommersiell avdeling.


Rollen som produktsjef er egnet for deg med relevant utdannelse på bachelor- eller masternivå. Du er solid på metode, statistikk, databaser og segmentering. Om du har erfaring med utvikling og dataflyt er det også en fordel.


Vi jobber med noen av landets største annonsører og har muligheten til å bygge og tilpasse segmenter basert på digital adferd eller andre kilder. Disse dataene kan vi bruke til å skape resultater for TV 2, våre kunder og – ikke minst – for de som besøker våre digitale flater.


TV 2 er en inkluderende arbeidsplass og ønsker medarbeidere med ulik bakgrunn. Arbeidsplassen din vil være i Oslo, i våre nye lokaler i Bjørvika. Her vil du bli en del av en sammenknyttet avdeling på over 70 ansatte.


Er det noe du lurer på, ikke nøl med å kontakte Leder Adops Jonathan Brænde på tlf 993 08 827 eller jonathan.braende@tv2.no

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.