USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Oslo

Business Analyst i TV 2 Markedsavdelingen

Vil du være med å forme den digitale fremtiden til et av Norges største mediehus?
31.08.2021

Vi søker nå en Business Analyst som skal jobbe med å utvikle og styrke våre digitale reklameprodukter. 

Mediekonsumet er i kraftig endring og vi trenger flere flinke folk for å lykkes!


Du vil bli en del av et kommersielt produktutviklingsteam, hvor vi jobber med å skreddersy reklameproduktene i de digitale flatene våre. Har du et engasjement for brukeropplevelser og å få reklame i digitale kanaler til å fungere, så er dette den rette stillingen for deg!   


Som Business Analyst vil du få det operative ansvaret for avvikling av reklame i våre digitale flater. Det er en fordel om du har jobbet med teknologi og/eller tekniske arbeidsoppgaver knyttet til digital markedsføring. Du må trives med å jobbe i bindeleddet mellom produkteiere, utviklere og våre eksterne leverandører. Du vil også være den tekniske støtten for våre annonsører og mediebyråer.   


Vi oppfordrer unge talenter med utdannelse innen teknologi eller digital markedsføring om å søke.  


TV 2 er et av de største mediehusene i landet og har bred digital dekning. Vi er en allmennkringkaster som skal formidle tydelig nyhetsjournalistikk og forene det norske folk gjennom ulike typer innhold. Dette ansvaret er viktigere enn noen gang!  


TV 2 er en inkluderende arbeidsplass og ønsker medarbeidere med ulik bakgrunn.  


Om du lurer på noe, ikke nøl med å kontakte Jonathan Brænde - Leder for kommersiell produktutvikling på jonathan.braende@tv2.no eller 993 08 827. 

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.