Webutvikler

Som webutvikler i TV 2 kan du påvirke 1,4 millioner nordmenns mediehverdag

Vi søker nå en webutvikler til Kommersiell Produktutvikling i TV 2 Marked. Din viktigste oppgave vil være å skape gode brukeropplevelser for våre digitale flater med over 1,4 millioner besøker oss hver dag – enten på tv2.no, Nyhetsapp, Sportsapp eller strømmetjenesten vår TV 2 Sumo.


Som webutvikler hos oss vil dine primæroppgaver bestå i å utvikle nye eller eksisterende React.js-applikasjoner, styrke brukeropplevelsen i web og prototyping av nye annonseformater. Du skal teste, rådgi og analysere slik at vi kan styrke samspillet mellom innhold og reklame.


Dette er en stilling som setter noen krav til kvalifikasjoner og erfaring. Først og fremst bør du være en erfaren webutvikler med god kjennskap til React.js, JavaScript og TypeScript innen iOS, Android og TVOS.


Testing og måling gir oss viktig innsikt i hvordan vi skal skape en god brukeropplevelse, og derfor håper vi at du også har erfaring med selvstendig arbeid og teamarbeid med UX, A/B-testing og Google Ad Manager. Om du er like glad i teknologi som oss, kan det være en ekstra gulrot at du også vil bli involvert i teamets øvrige oppgaver.


Vi er et av de største mediehusene i landet og har bred digital dekning. Vi er en allmennkringkaster som skal formidle tydelig nyhetsjournalistikk og forene det norske folk gjennom ulike typer innhold – et ansvar som i dag er viktigere enn noen gang. Våre redaksjonelle og kommersielle miljøer lever i symbiose, der det er vi i TV 2 Marked som sikrer de økonomiske musklene i mediehuset.


TV 2 er en inkluderende arbeidsplass og ønsker medarbeidere med ulik bakgrunn. Arbeidsplassen din vil være i Oslo, der vi nylig har flyttet inn i topp moderne lokaler i Bjørvika.


Er det noe du lurer på, ikke nøl med å kontakte Leder Adops Jonathan Brænde på tlf 993 08 827 eller jonathan.braende@tv2.no